TV

Almost Human – a Fox újabb áldozata


Az Almost Human (Emberi tényező) nem volt éppen egy high-concept sorozat, de világa, na meg Karl Urban és Michael Ealy kettőse szerethetővé tette, mi is nagyon kedveltük. Nos, ennyi volt, a Fox elkaszálta J. J. Abrams sorozatát egy évad, azaz tizenhárom rész után – ráadásul ezeket a részeket még csak nem is sorban adta le. Ismerősen hangzik a szituáció? Nem csoda, tizenegy évvel ezelőtt pontosan így bánt el a Firefly-jal is a drága Fox.

Az a sorozat ugyan tizennégy egész részt élt meg, de a Fox ugyanúgy össze-vissza adta, és végül ugyanúgy kaszálta. A különbség talán csak annyi, hogy a Firefly-nak még az évad befejezésére sem volt lehetősége, míg az Almost Human esetében legalább kaptunk egy évadzárót. Sajnos azonban a megnyitott szálakat nem varrták el, így ezek, mint annyi idejekorán kaszált sorozatnál, ezúttal is a levegőben maradnak. Kár érte!


49 hozzászólás on Almost Human – a Fox újabb áldozata

 1. Nem volt olyan jó sorozat.Unalmas cselekmények és történet szál.Ott a Continuum az sokkal jobb és nem kaszálják el.

 2. sheenard

  Elkokózták az agyukat a fejesek ott a Foxnál? 🙁 A kevés élvezhető és nézhető scifi sorozat egyike volt…

 3. A karakterek annyira jók voltak, hogy simán elvitték a gyengébb sztorikat is… na most ha belegondolok mi lett volna, ha egy picit jobb a sztori…. de egyébként még így is nagy kedvenc volt.

 4. Most így elképzelema Fox vezetését:
  Te Joe, unatkozom.
  Én is, Bill, mit csináljunk?
  Szerintem hozzunk ki egy jó kis sorozatot, aztán kaszáljuk el és röhögjünk a rajongókon.
  Kiváló ötlet, Bill, igazad van, ezt már van tíz perce is, hogy utoljára megjátszottuk.

 5. OF2F7A Please let me know if you are looking for a article writer for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I ad love

 6. This web site really has all of the info I wanted about this subject and didnaаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТžt know who to ask.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük