TV

Almost Human – a Fox újabb áldozata


Az Almost Human (Emberi tényező) nem volt éppen egy high-concept sorozat, de világa, na meg Karl Urban és Michael Ealy kettőse szerethetővé tette, mi is nagyon kedveltük. Nos, ennyi volt, a Fox elkaszálta J. J. Abrams sorozatát egy évad, azaz tizenhárom rész után – ráadásul ezeket a részeket még csak nem is sorban adta le. Ismerősen hangzik a szituáció? Nem csoda, tizenegy évvel ezelőtt pontosan így bánt el a Firefly-jal is a drága Fox.

Az a sorozat ugyan tizennégy egész részt élt meg, de a Fox ugyanúgy össze-vissza adta, és végül ugyanúgy kaszálta. A különbség talán csak annyi, hogy a Firefly-nak még az évad befejezésére sem volt lehetősége, míg az Almost Human esetében legalább kaptunk egy évadzárót. Sajnos azonban a megnyitott szálakat nem varrták el, így ezek, mint annyi idejekorán kaszált sorozatnál, ezúttal is a levegőben maradnak. Kár érte!


666 hozzászólás on Almost Human – a Fox újabb áldozata

 1. Nem volt olyan jó sorozat.Unalmas cselekmények és történet szál.Ott a Continuum az sokkal jobb és nem kaszálják el.

 2. sheenard

  Elkokózták az agyukat a fejesek ott a Foxnál? 🙁 A kevés élvezhető és nézhető scifi sorozat egyike volt…

 3. A karakterek annyira jók voltak, hogy simán elvitték a gyengébb sztorikat is… na most ha belegondolok mi lett volna, ha egy picit jobb a sztori…. de egyébként még így is nagy kedvenc volt.

 4. Most így elképzelema Fox vezetését:
  Te Joe, unatkozom.
  Én is, Bill, mit csináljunk?
  Szerintem hozzunk ki egy jó kis sorozatot, aztán kaszáljuk el és röhögjünk a rajongókon.
  Kiváló ötlet, Bill, igazad van, ezt már van tíz perce is, hogy utoljára megjátszottuk.

 5. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unswanted rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 6. it’ss good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account

 7. If there is a friend in the horizon, the heart will fly; if there is hope in the heart, laughter will be refreshing; if there is a fate in life, dreams will last; if there is always a greeting, friendship will set sail.

 8. The small boat set sail in the port of youth. We broke up at the right time, full of ambition and pursuit. When will they reunite? It will be at that harvest!

 9. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really enjoyed browsing your blog
  posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Comments are closed.