Star Wars

Star Wars Episode VII – A New Dawn lesz a cím?


Ezt állítják hollywoodi források. Plusz visszatér a Millenium Falcon is, ha minden igaz, már építik a modellt a Pinewood stúdióban.

Nem csak mindenféle casting pletykákkal lehet napi szinten csigázni a rajongók figyelmét, hanem egyéb infókkal is. Így a TalkBacker.com információi szerint az új Star Wars trilógia első darabjának a címe A New Dawn – Egy új hajnal lenne. Ez még nem biztos, hogy a végleges cím, lehet simán egy olyan munkacím is, amire a stábtagok hivatkoznak. A honlap állítása szerint két független forrás is megerősítette neki az információt. Mint írják, több különböző lehetséges cím is felmerült már, de ez az a cím, amire a legtöbben hivatkoznak a stábtagok.

Ha belegondolunk, nem is lenne rossz – az új trilógia valóban egy új kezdetet is jelent, ugyanakkor a cím elegánsan visszautalna a legelső filmre, melynek ugyebár A New Hope – Egy új remény volt az alcíme.

A honlap forrásai egyéb infókat is megosztottak a szerkesztőkkel. Így például a híres kantin is épül a londoni stúdió falai mögött, ahogy egy erőmű helyszíne is. Valamint visszatér a Millenium Falcon is, és komoly szerepe lesz a filmben a galaxis leggyorsabb és leghíresebb hajójának. A stúdióban a hajó egy részének 1:1 arányú díszletét építik épp – szerintünk kár is lenne egy ilyen folytatásból kihagyni a Falcont.

A fentiek természetesen hivatalosan továbbra sem megerősített infók, kéretik így kezelni.


32 hozzászólás on Star Wars Episode VII – A New Dawn lesz a cím?

  1. kwindu

    Remélem nem az „új remény” kicsit átvariált változat lesz a film, ha nem önálló értelmes története lesz. Kár volna a Palpatin klón, amiről pletykálnak neten vagy valami hasonló béna ötlet,például Thrawn könyvek tönkre vágná az egész új trilógiát. Én azt remélem az eredeti trilógia hangulatát figyelembe véve valami jó sztorit kapunk valami eredetit. Kár volna, ha csak a régi kliséket-paneleket ismételnék meg. Abrams nagy Sw fan remélem, jól kiaknázza a rejtett lehetőségeket, amik még ott vannak kedvenc univerzumukban. Egy biztos én drukkolok az új moziknak. 🙂

Comments are closed.