Sci-Fi Filmek

Michael Green Blade Runner 2 forgatókönyvet ír


A Zöld lámpás mozifilmet, valamint a Smallville és a Heroes egyes epizódjait is jegyző Michael Green írhatja az új Blade Runner mozifilm forgatókönyvét – állítja egy, a Warnerhez közelálló forrás, melyet egyelőre hivatalosan senki sem kommentált.

Hivatalosan azt sem erősítették meg, hogy előzményről vagy folytatásról van-e szó, a pletykák szerint azonban biztosra vehetjük, hogy folytatást kaphatunk. Ezt alátámasztja az is, hogy Ridley Scott igyekszik megfűzni Harrison Ford-ot, hogy vállalja el ismételten Rick Deckard szerepét. Ez mindenképpen változás a korábbi hírekhez képest, amik még arról szóltak, hogy Ford karaktere nem fog szerepelni a folytatásban. A készítők tisztában vannak azzal, hogy rengeteg rajongó szkeptikus a próbálkozást illetően – de megerősítette, hogy nem pusztán az üzleti sikerre koncentrálnak, hanem tényleg jó filmet akarnak csinálni.

A készítők tisztában vannak azzal, hogy rengeteg rajongó szkeptikus a próbálkozást illetően – de megerősítette, hogy nem pusztán az üzleti sikerre koncentrálnak, hanem tényleg jó filmet akarnak csinálni – írtuk 2011-ben, a jogokat megszerző Alcon Entertainmentre hivatkozva.. Hogy tudják-e tartani az ígéretet, azt majd meglátjuk.


38 hozzászólás on Michael Green Blade Runner 2 forgatókönyvet ír

  1. Neeeeee! Ez egy okos sci-fi film, mondanivalóval! Ehhez igazi író kell, nem az aki ilyen gyenge produktumot tudott eddig felmutatni.

  2. “A készítők tisztában vannak azzal, hogy rengeteg rajongó szkeptikus a próbálkozást illetően – de megerősítette, hogy nem pusztán az üzleti sikerre koncentrálnak, hanem tényleg jó filmet akarnak csinálni – írtuk 2011-ben, a jogokat megszerző Alcon Entertainmentre hivatkozva.. Hogy tudják-e tartani az ígéretet, azt majd meglátjuk.”
    Az a helyzet, hogy Hollywoodban fantasztikusan tudnak hazudni…
    A Blade Runner (1) óta kicsit változott a világ.
    A film méginkább kereskedelmi termék lett…

Comments are closed.