Star Wars

Jön a Star Wars Rebels


Bár a The Clone Warst elkaszálta a Disney (igaz, a hatodik évadhoz készült epizódokat még leadják majd valamikor valamilyen formában), és a LucasArtsot is bezárta, a sok pusztítás után nekiláttak az építkezésnek. Először bejelentették, hogy a Star Wars játékok jogai az Electronic Artshoz kerültek, akik le is osztották három csapatnak: a DICE-nak (Battlefield széria), a Bioware-nak (Knights of the Old Republic első része, Mass Effect-trilógia), és a Visceralsnak (Dead Space trilógia).

Most itt az újabb örömhír. Dave Filoni és a Lucasfilm Animation csapata új animációs sorozaton ügyködik, amely a Rebels címet kapta. Ebből már kitalálható, hogy a történetek A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni, és a Birodalom megerősödéséről, valamint a Lázadók Szövetségének megalakulásáról szól majd. A Disney Chanellen nyit majd a sorozat 2014-ben, egy egyórás epizóddal, majd ezt követi a többi – egyelőre ismeretlen hosszúságú – rész a Disney XD-n. A készítők csapatában Filoni mellett (aki a The Clone Warst is vitte) olyan alkotók tűnnek fel a Rebels stábjában, mint az X-Men: Az eljövendő múlt napjai és a Sherlock Holmes mozifilm írója, Simon Kinberg, vagy Greg Weisman, a Young Justice és a The Spectacular Spider-Man animációs sorozatok producere.


30 hozzászólás on Jön a Star Wars Rebels

  1. Ez azért elég jó hír. Ha hozza a TCW utolsó pár évadjának szintjét,és nem süllyesztik vissza gyerekmesévé akkor biztos élvezetes kis sorozat lesz :D. Nem tudom a Disney megenged-e tömegmészárlásokat a Disney Chanelen bemutatni -.- Meg mondjuk jó lenne ha nem 20 percesek lennének a részek de valószínűleg ez nem fog változni.

Comments are closed.