Sci-Fi Filmek

A Terminator 5 lesz az új T3?


A Terminator 5 rendezője, Justin Lin legalábbis arra utalt, hogy az előző két mozifilmet nem veszik igazán figyelembe, a Sarah Connor Chronicles meg – bármennyire is jobb volt, mint a T3-T4 – meg eleve egy “nem hivatalos” mellékág mozis szempontból.

“Mindig is úgy éreztem, hogy a Terminator franchise legjobb eleme az időutazás, és hogy különböző idővonalakkal lehet benne játszani.” – mondta el ezzel kapcsolatban Lin, aki szerint lehet friss utakat találni, vissza lehet térni a gyökerekhez és el lehet mesélni saját sztorit anélkül, hogy “elpusztítanánk” a többi filmet.

Hogy Arnold Schwarzenegger visszatér-e a filmbe, arról nem tudott biztosat mondani azon túl, hogy persze tárgyalnak az ex-kormányzóval a lehetőségről. Azt viszont határozottan tagadta, hogy mindenkit vissza akarna hozni az eredeti Terminator-gárdából – amely a hét legnépszerűbb pletykája volt pedig.

Az is biztosnak látszik, hogy Schwarzenegger nem Terminator filmmel tér vissza a színészi pályára, sőt, egyáltalán nem is SF vagy akciófilmmel, hanem egy dramedyvel: a Cry Machoban egy lótenyésztőt játszik, aki megnyerte a Kentucky Derbyt, de a felesége és a gyereke meghalt.


8 hozzászólás on A Terminator 5 lesz az új T3?

  1. Ennél már csak az lenne jobb, ha nemcsak figyelmen kívül hagynák, hanem teljesen kitörölnék a filmtörténelemből a 3. és 4. részt (a 3-at mindenképpen), és T5-öt se csinálnának. A második részt nem lehet folytatni anélkül hogy elveszítené az egész az értelmét, ráadásul annyira jó film, hogy bármilyen folytatás csak alulmúlni tudja!

  2. noble

    Szerintem pedig igenis a sorozatból kellene továbblépni, az a szereplőgárda teljesen jó volt, és szépen összekuszálták mind az idősíkot, mind a szálakat. Viszont szívesen látnék egy T filmet arról is, hogy a háború végéhez érve “valami” döntő dolog következzen – az állandó csatározás egy idő után unalmas, újrakezdeni meg nem kéne.

  3. Mi lenne, ha legalább olyan 15 évig még jegelnék ezt az ötletet? Akkor jöhetne egy reboot, de most semmiképpen sem. A Batmannél bevált itt is jól jöhet egy kicsi szünet. A Terminator-t szeretem, de szerintem furamód sokkal jobb TV képernyőre ez a történet, mint egy két és fél órás mozifilmbe.

  4. @noble – teljesen egyetértek, a TSCC-t folytatni KELLETT volna, baromi jók voltak a kavarások a különböző frakciók között is, meg az idősíkok megkavarása is jó ötlet volt. A T4 árából szerintem 2 új szezon költsége kijött volna.

Comments are closed.