Sci-Fi Filmek

Terminator 2012 – új film a régi gárdával?


Mióta Arnold Schwarzenegger kitöltötte kaliforniai kormányzóságának maximális idejét, azóta találgatják a rajongók, hogy milyen filmben térhet vissza – természetesen sokan reménykednek egy új Terminator filmben… nem csak a rajongók, de a stúdióvezetők közül is. A múlt hét óta tartja magát a pletyka, hogy ez az új film meg fog valósulni – ma viszont arról szól a fáma, hogy nem csak Schwarzenegger fog visszatérni.

Hanem bizony a legelső Terminator film összes főbb szereplője. Ezt állítja megbízható, belsős forrásokra hivatkozva a Latino Review. A Terminator 2012 munkacímen futó projectben tudomásuk szerint több régi szereplőt visszavárnak – bár konkrét neveket nem említettek, de bátran tippelhetünk Linda Hamiltonra (Sarah Connor), vagy Michael Biehnre (Kyle Reese).

Ebből persze még semmi sem biztos, és persze lehet kacsa is a hír – ami biztosnak látszik, az annyi, hogy Justin Lin (Fast Five) lesz a rendező. Akárhogy is, komoly kérdés, hogy vajon a T3-T4 sztoriját akarják-e vajon folytatni, vagy a szereplőgárdával egyetemben a gyökerekhez térnének vissza. A Lation Review írója szerint el kellene felejteni az utolsó két mozifilmet, és a Terminator 1-2-re kellene csak alapozni. Igaza lehet?


402 hozzászólás on Terminator 2012 – új film a régi gárdával?

 1. Hát hogyne, és hogyan szerepelne Sarah és Kyle? Mint zombi? Vagy előzmény Connor nagymamával és Reese nagypapával? Esetleg Biehn eljátszhatja a T4-es Kyle öregebb változatát, de nem hiszem, hogy mikor visszaküldi John (aki akkor már dédipapa korú lehetne :D), a 18 éves Sarah rákattanna az apja korú Kyle-ra. Bár ki tudja.
  Bár hasonlóan mókás lenne a reumás, löttyet izmú T-800/101-est is látni. 🙂
  Én azt mondom, folytassák a T3-4 idővonalát (csak tegyék mondjuk 202X-be a sztorit, hogy elhatárolják a TS-től), a TS szereplőivel (mert már az is röhej, hogy Johnt mindig más alakítja, lassan beéri Anakin Skywalkert).

 2. A nagymama Sarah és a nagypapa Kyle járókerettel menekül a dédipapa korú, tolószékes T-800/101 elől. Már csak egy szétdrogozott John kéne a családba, és frenetikus lenne a Trottyminátor 5.

 3. A harmadikra már nem nagyon emlékszem miről szólt, de a negyediket tetszett, többször láttam. Szerintem kicsit pihentetni kellene a mozifilmeket, és én inkább az TSCC-t folytatnám, hülye amerikai stúdiók azt is elsülyesztették.

 4. Végh Norbert @ Facebook

  A harmadik még valahogy illeszkedett a sorba, de gyenge volt. A negyedik gyakorlatilag egy B film lett, azt mindenképp elfelejteném…vagy egy nagyon sötét tónusú, igényes sci-fi folytatással próbálnám kiköszörülni a csorbát. (Mint ahogy a Batman filmeknél jött egy Dark Knight…)

 5. kwindu

  Bocs, de az Indi 4 pocsék volt és akkor finoman fogalmaztam és sajnos a T3 és T4 is borzalmas volt. Nincs, ötlet hát elő kell szedni a régi ikonokat és le kell gyalázni Predator, Alien Terminator ,Indiana Jones, eddig egynek sem sikerült jó folytatást csinálni. Ok az új Predator annyira nem volt rossz bár egyszer elég volt megnézni nem úgy mint az első két rész amit azért azóta is elő veszem néha nap. Akár csak az Indi első három részem vagy a terminátor egy kettő Alien első két része.

 6. T3 gyenge volt nagyon.
  a T4 viszont nagyon nagyon megveszekedettül szörnyűségesen szar volt.

  Azok a párbeszédek.. az a történet…..tekurvaélet.
  Pedig abban az idővonalban lehetett volna egy igazán fasza filmet csinálni.

  Több folytatást könyörgöm nem. Légyszives Hollywood. Kegyelmezz, sok már nekem ez az egész.

 7. Másnak is kettesével jelennek meg a facebook-on rakott kommentek? :S
  Akkor inkább ide írom, hogy énszerintem az Indiana Jones négy azért nem nevezhető pocséknak, mert kurvajó volt. A régi ikonok legyalázását én sem szeretem, de az Indynél sikerült valami újat nyújtani, már csak a húsz évvel későbbi környezet ábrázolásával is, meg az ötvenes évekre jelemző ufómánia nagyon helyénvaló bevitelével is. Zseniális.

 8. Már ideje lenne ha a Jövőben folytatódna a Film !! akár a könyvekben (Terminátor sorozat ) Ja és még valami : A Terminátor – Sarah Connor krónikái sorozat ha jól tudom kb.:10 évados , mikor lesz nálunk a folytatása ??? jó lenne ha itt is leadnák végig !!!

 9. Belfegor

  Már ideje lenne ha a Jövőben folytatódna a Film !! akár a könyvekben (Terminátor sorozat ) Ja és még valami : A Terminátor – Sarah Connor krónikái sorozat ha jól tudom kb.:10 évados , mikor lesz nálunk a folytatása ??? jó lenne ha itt is leadnák végig !!!

  Bocs Tévedtem 16 évados a sorozat !

 10. T1 – a jövős jeleneteket leszámítva inkább hanyagoljuk.
  T2 – nagyon fasza film.
  T3 – egy-két pocsék poént leszámítva korrekt mozi.
  TS – ha nem lenne a T2, ez lenne a legjobb Terminator mozi.

  Indy 4 – jó kis film, de az első és a harmadik filmet nem tudja megközelíteni. Főleg a harmadikat nem, mert az a number 1 Indy film.

  Mondjuk szerintem sok régi film, amit állítólag gyaláznak, az csak a nosztalgiának hála olyan jó, hogy állítólag meg lettek gyalázva. Mert például a Predator 1-2 egy pocsék film, faék egyszerűségű sztorival, béna színészekkel, és annyi realitással, hogy ahhoz képest a Csupasz pisztoly filmek hitelesek. Csak ennek ellenére, vagy éppen ezért kurva király filmek. 😀 És ezt a Predators is hozza.

  Nekem is párosával jeleníti meg a f@szbug kommenteket.

  @Belfegor: jó lesz az két évadosnak is és ha jól emlékszem, már mindkettőt leadták magyarul.

 11. Hálátlanok vagytok az első résszel. Igenis hangulatos film az, tiszta nyócvanasévek, és szerintem amennyire lehidaltatok, ahogy a téezres cégéiben átfolyt minden rácson meg bebuggyant mindenhová, legalább ugyanúgy lemerevedtetek, amikor az elsőben elindult stopmóban a vascsontváz!

 12. @Chelloveck: őszintén szólva, én se a T-800-atól, se a T-1000-estől nem hidaltam le. Engem már akkor is az űrhajók/repülők fogtak meg, ez esetben a HK röpcsik. Ezért is szeretem a jövőben játszódó jeleneteket a legjobban. 😀

 13. Leriel

  Én a 3. rész ellen és a 4. mellett vagyok, de nem ártana valami frappáns, nem túl mély értelmű, látványos és menő akciófilmet kiötölni. Arnoldot maximum úgy tudnám elképzelni, ahogy Lance Henriksen formálta meg az Alien univerzum Bishop robotjának eredetijéül szolgáló, élemedett korú tervezőt.

 14. Chelloveck: Nem mondtam, hogy nem voltak jó jelenetek az első részben, a vége amúgy különösen rendben van, amikor a Terminátor már tényleg “csak” egy fémváz. Ám összességében a kettesnek véleményem szerint jobb a hangulata, főleg a rendezői változatnak, ahol “kicsit” több van Sarah apokaliptikus víziójából, sőt, feltűnik benne Kyle Reese is (Michael Biehn). A négyes pedig modernebb, sötétebb hangulatú, a mai moziba járók igényeihez is talán jobban alkalmazkodik látványban.

  Amúgy nekem a sorozat is bejött, főleg, hogy volt kapcsolata a TS-el.

  Kíváncsi leszek erre a beharangozott ötödik részre, bár tartok tőle, hogy utólag úgy leszünk vele, jobb lett volna nem leforgatni. Bár még az is lehet, hogy Arnold összeszedi magát, ledolgozza amit le kellene (vagy plasztikáztat, zsírleszivat, stb.), és akkor még bármi is lehet. :D:D:D

 15. Agerthas

  Komolyan nem hiszem el hogy egyesek fikázzák az első két részt.

  Bazdmeg. Az első rész végén még most is össze szarom magam, úgy megvan csinálva.
  Akkor a Cameron még egy rendező volt.
  A második meg visz mindent, főleg a rendezői változat.

  Nehogymár a 4 jobb legyen ezeknél, nulla színészekkel, nulla párbeszédekkel és nulla történettel.

  az első kettő még 20 év múlva is film lesz,
  és csak még több ember fogja kérdezgetni, hogy milyen harmadik meg negyedik rész?

  Az indy négy meg… jézus máriám.. az a transformerses hülyegyerek… az… az húzós.
  Meg ufók… nemár.

 16. Abszolút nem vagyok egy ufómániás faszi, de az indy négybe úgy kellett az az ufó-vonal, mint egy falat kenyér, mivelhogy az ötvenesekben mindenki ezen spekulált. Korszellem. A transformerses pali szerintem is egy hülyegyerek, ezzel most már együtt kell élnünk; én Harrison Fordra koncentráltam inkább a film nézésekor. A T1-es céleményeddel makszimálisan egyetértek.

 17. Hát nekem nem tetszik a T1, sokkal jobban tetszik az összes többi T film (sorrend: T2, TS, T3, T1), na most akkor lőjetek le. 🙂 Szerintem az, hogy nem tetszik valami, még nem fikázás, kedves Agerthas. 😉
  Tuti, hogy a T1 jobban van megcsinálva, nincsenek benne hatalmas lukacsok, mint a TS-ben, de hiába, akkor sem fog tetszeni a hangulata miatt (mondjuk aki azt mondja, hogy a T1-ben nagy színészek játszanak, az már elvakult, ellenben azért a TS-ben csak van egy Bale… bár tény, távolról sem ez a legjobb alakítása, viszont közel van a legrosszabbhoz), meg amiatt sem, hogy még Cameron is úton-útfélen semmibe veszi az abban elhangzottakat, vagy el sem hangzottakat. Pl: csak az élő szövet jöhet át az időn, akkor a T-1000-es hogyan került ide? Vagy, a “nincs végzet, csak ha magad is bevégzed” szöveg egyáltalán nem hangzik el John üzenetében. És honnan tudja Sarah az Ítélet napjának napra pontos dátumát, amikor Kyle csak annyit mond neki, hogy “nukleáris háború volt, innentől pár évre”?

 18. Bale alakítása nem rossz, csak egész egyszerűen ez a szerep, ez a karakter, amit írtak a TS-ben, az nem igényel egy Bale-kategóriás színészt. Tök felesleges volt 15 perces üvöltözésben elküldenie az anyjába az operatőrt. 🙂

 19. Én is amondó vagyok, hogy a T2 volt a legjobb Terminátor film. A T3-on is elvoltam, de ott nagyban hozzájárult, hogy benne volt Kristanna Loken.
  A TS is egész korrekt lett.

  A TTSCC szerintem jó kis sorozat volt. Igazából sajnáltam, hogy csak 2 Évadot ért meg.

  Én még annyira nem is lennék ellene egy új Terminátor filmnek, na de Justin Lin-re bízni? Én eddig két filmet láttam tőle, abból az egyik szerintem borzalmas volt (Halálos Iramban: Tokiói Hajsza), a másik tűrhető. (Halálos Iram). Szóval, nem tudom…

 20. T-1000

  Terminator csak a T1 és a T2. A 3 és főleg a 4 (legnagyobb rakás szemét amit valaha láttam, minden szempontból) egyszerüen nem méltóak arra hogy Terminator filmekként legyenek kezelve. El kell felejteni mind a kettőt, mintha nem léteznének (mindkettő hiba) és a T2-től folytatni. Persze mindenképp CAMERON-nak kellene csinálnia hogy olyan legyen, amilyennek lennie kell.

 21. I simply want to say I am new to blogging and certainly enjoyed your website. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly come with awesome articles and reviews. Thanks a bunch for sharing with us your website page.

 22. Great work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

 23. Simply want to say your article is as astounding. The clarity on your post is simply cool and i could suppose you’re knowledgeable on this subject. Well together with your permission allow me to grasp your RSS feed to stay up to date with impending post. Thank you 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

 24. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch! “The guy with the biggest stomach will be the first to take off his shirt at a baseball game.” by Glenn Dickey.

 25. Yet another thing to mention is that an online business administration training is designed for individuals to be able to effortlessly proceed to bachelor degree education. The Ninety credit college degree meets the lower bachelor education requirements then when you earn your current associate of arts in BA online, you will get access to the most recent technologies in this particular field. Several reasons why students want to be able to get their associate degree in business is because they are interested in this area and want to obtain the general knowledge necessary previous to jumping to a bachelor diploma program. Thx for the tips you actually provide in your blog.

 26. Normally I don’t learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite nice article.

 27. We so appreciate your blog post. You’ll find hundreds of approaches we could put it to good use while having no effort with time and resources. Thank you very much with regard to helping make the post give light to many questions we have got before now.

 28. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I know it was my option to learn, however I actually thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could possibly fix should you werent too busy in search of attention.

 29. I am often to blogging i actually appreciate your site content. The content has truly peaks my interest. I’m going to bookmark your web blog and maintain checking for brand spanking new info.

 30. We stumbled over here coming from a different website and thought I might check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

 31. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out any person with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that’s wanted on the net, someone with somewhat originality. useful job for bringing something new to the web!

 32. I merely have to reveal to you that I am new to having a blog and completely admired your report. Quite possibly I am likely to remember your blog post . You seriously have stunning article material. Acknowledge it for expressing with us all of your internet post

 33. Thanks for the points shared using your blog. Something else I would like to talk about is that weight reduction is not information about going on a dietary fad and trying to reduce as much weight that you can in a set period of time. The most effective way to burn fat is by having it slowly and gradually and obeying some basic ideas which can assist you to make the most from your attempt to shed weight. You may realize and already be following a few of these tips, nevertheless reinforcing knowledge never does any damage.

 34. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 35. This site is really a walk-by means of for all of the information you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll positively discover it.

 36. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 37. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 38. Howdy! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

 39. I’ve recently started a site, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

 40. With the whole thing that seems to be building within this particular subject matter, many of your viewpoints tend to be relatively refreshing. On the other hand, I beg your pardon, but I can not subscribe to your entire idea, all be it exhilarating none the less. It seems to everyone that your remarks are generally not totally justified and in actuality you are generally your self not even totally certain of the assertion. In any case I did enjoy reading through it.

 41. I’m just commenting to let you know of the amazing experience my friend’s princess had visiting the blog. She discovered lots of details, not to mention what it’s like to possess a wonderful coaching style to get most people without difficulty thoroughly grasp selected complex matters. You actually did more than my desires. Many thanks for presenting these priceless, healthy, edifying and fun tips about this topic to Mary.

 42. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this website, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this again soon..

 43. It really is practically impossible to come across well-qualified americans on this matter, then again you appear like you are familiar with those things you’re raving about! Bless You

 44. It is usually perfect opportunity to create some plans for the foreseeable future. I’ve go through this document and if I may possibly, I desire to suggest to you you handful of significant proposal.

 45. I’m extremely pleased to uncover this site. I need to to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you book marked to check out new stuff on your site.

 46. I have realized that online education is getting popular because getting your degree online has developed into a popular alternative for many people. Numerous people have certainly not had a possible opportunity to attend a regular college or university however seek the increased earning possibilities and a better job that a Bachelor’s Degree gives. Still people might have a diploma in one training but would like to pursue another thing they now develop an interest in.

 47. hello there and thanks on your info – I have certainly picked up something new from proper here. I did on the other hand experience a few technical issues using this website, since I skilled to reload the website many instances prior to I may get it to load properly. I were thinking about if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading circumstances instances will sometimes impact your placement in google and could injury your high-quality ranking if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot extra of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 48. I was excited to uncover this page. I want to to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely appreciated every bit of it and i also have you bookmarked to check out new information in your website.

 49. I needed to draft you that bit of word so as to thank you very much yet again for these nice solutions you’ve shared in this case. This is really tremendously generous with people like you giving unhampered precisely what most of us might have supplied for an ebook to make some money for their own end, certainly considering that you could possibly have done it if you ever decided. These things in addition served like a easy way to know that someone else have the same eagerness much like my personal own to know good deal more with reference to this matter. Certainly there are numerous more pleasant situations ahead for people who looked at your blog post.

 50. I think this is among the most significant info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is perfect, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 51. Heya are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 52. Hiya very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m glad to search out numerous helpful info right here within the put up, we need develop more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 53. I merely wish to show you that I am new to blog posting and incredibly cherished your write-up. Likely I am prone to remember your blog post . You indeed have great article content. Like it for telling with us all of your website post

 54. Very great post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write once more soon!

 55. Somebody necessarily help to make significantly posts I’d state. That is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to make this particular post incredible. Magnificent job!

 56. I like this weblog so much, saved to my bookmarks. “Respect for the fragility and importance of an individual life is still the mark of an educated man.” by Norman Cousins.

 57. Another issue is really that video gaming became one of the all-time most important forms of fun for people of various age groups. Kids engage in video games, and adults do, too. The actual XBox 360 is just about the favorite games systems for individuals that love to have a lot of activities available to them, plus who like to play live with other folks all over the world. Many thanks for sharing your opinions.

 58. What i don’t realize is in reality how you’re now not actually a lot more neatly-preferred than you might be right now. You are so intelligent. You already know thus significantly in the case of this matter, produced me individually believe it from a lot of varied angles. Its like men and women are not interested until it’s one thing to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. Always maintain it up!

 59. I have seen loads of useful items on your web site about personal computers. However, I’ve the opinion that notebooks are still not quite powerful more than enough to be a wise decision if you normally do jobs that require a great deal of power, like video editing and enhancing. But for website surfing, statement processing, and majority of other typical computer work they are okay, provided you can’t mind the screen size. Thank you sharing your ideas.

 60. hi!,I really like your writing very so much! proportion we keep in touch extra about your article on AOL? I need an expert in this house to unravel my problem. May be that is you! Looking ahead to peer you.

 61. Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and web and this is actually annoying. A good site with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 62. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 63. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 64. Normally I do not learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great post.

 65. You actually make it seem so easy with your presentation but I in finding this topic to be actually one thing which I believe I might never understand. It sort of feels too complex and very broad for me. I’m looking forward in your next publish, I’ll attempt to get the hold of it!

 66. I will right away grab your rss as I can’t in finding your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand so that I may just subscribe. Thanks.

 67. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem resolved soon. Kudos

 68. Hi my loved one! I want to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I would like to look more posts like this .

 69. I have learn a few excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to create any such fantastic informative site.

 70. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 71. Great write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s blog, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

 72. Can I just say what a relief to find somebody who actually knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know tips on how to carry a difficulty to gentle and make it important. Extra people need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre no more popular since you definitely have the gift.

 73. I do believe all of the ideas you’ve presented to your post. They’re very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very brief for novices. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 74. You’ll find it practically unattainable to find well-educated men and women on this subject, even though you come across as like you comprehend which you’re writing about! Regards

 75. Thanks for the auspicious writeup. It in reality was once a enjoyment account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 76. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 77. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

 78. You can certainly see your skills within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart. “There are only two industries that refer to their customers as users.” by Edward Tufte.

 79. Great post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

 80. I just want to reveal to you that I am new to online blogging and really loved your information. Probably I am most likely to remember your blog post . You indeed have lovely article materials. Love it for swapping with us your very own url article

 81. I simply wish to inform you that I am new to posting and undeniably valued your post. More than likely I am inclined to bookmark your blog post . You seriously have memorable article material. Be Grateful For it for discussing with us all of your internet site page

 82. Might be almost unattainable to encounter well-educated men or women on this niche, in addition you come across as like you realize those things you’re writing on! With Thanks

 83. Greetings there, just turned out to be alert to your webpage through Yahoo and bing, and realized that it is very useful. I’ll be grateful should you decide carry on this approach.

 84. Greetings from Los angeles! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing site!

 85. I have learn several just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you set to make one of these magnificent informative web site.

 86. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 87. It’s near extremely difficult to see well-qualified people on this subject, then again you appear like you fully grasp exactly what you’re preaching about! Appreciation

 88. I merely intend to notify you that I am new to putting up a blog and undeniably cherished your review. Most likely I am probably to save your blog post . You truly have memorable article blog posts. Get Pleasure From it for discussing with us your main web page

 89. F*ckin’ remarkable things here. I am very satisfied to see your article. Thanks so much and i am looking ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

 90. you’re in reality a just right webmaster. The web site loading pace is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve performed a great job in this matter!

 91. I simply couldn’t go away your website prior to suggesting that I really loved the usual info an individual supply in your guests? Is going to be again regularly in order to check out new posts.

 92. I haven’t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 93. I don’t even know the way I stopped up here, however I assumed this post was great. I don’t realize who you’re however certainly you are going to a well-known blogger if you happen to are not already 😉 Cheers!

 94. Greetings here, just became conscious of your blogging site through Bing, and realized that it is pretty educational. I’ll like should you retain this approach.

 95. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thanks, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 96. obviously like your web site however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality nevertheless I’ll certainly come back again.

 97. hello there and thank you for your info – I have definitely picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

 98. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 99. One more thing I would like to state is that as an alternative to trying to fit all your online degree training on times that you finish work (since the majority people are exhausted when they return), try to have most of your classes on the week-ends and only one or two courses for weekdays, even if it means taking some time off your weekend. This is fantastic because on the week-ends, you will be a lot more rested plus concentrated in school work. Thanks for the different guidelines I have realized from your web site.

 100. Hey! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 101. you are in point of fact a just right webmaster. The web site loading pace is amazing. It kind of feels that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve done a fantastic task on this topic!

 102. I’d need to verify with you here. Which isn’t one thing I often do! I enjoy studying a publish that will make folks think. Also, thanks for permitting me to remark!

 103. A lot of thanks for all of your labor on this web site. Kim take interest in getting into research and it’s simple to grasp why. Many of us learn all relating to the lively way you deliver very helpful suggestions by means of the website and as well invigorate response from others on the topic and my simple princess is in fact being taught a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. You have been doing a powerful job.

 104. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 105. excellent points altogether, you simply won a new reader. What would you suggest in regards to your post that you made a few days in the past? Any certain?

 106. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog site is in the very same niche as yours and my users would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Appreciate it!

 107. Hey! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 108. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 109. That is the best blog for anybody who desires to search out out about this topic. You understand so much its virtually onerous to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You positively put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 110. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Chat soon!

 111. There are definitely lots of particulars like that to take into consideration. That is a great level to bring up. I supply the ideas above as common inspiration however clearly there are questions just like the one you carry up where the most important thing can be working in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, however I’m certain that your job is clearly recognized as a fair game. Each girls and boys feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

 112. Hiya very cool site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally¡KI am satisfied to search out numerous useful info here in the publish, we’d like work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 113. I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. Cheers

 114. Hey there I am so delighted I found your webpage, I really found you by accident, while I was browsing on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome job.

 115. Hello would you mind letting me know which webhost you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Thank you, I appreciate it!

 116. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such great information being shared freely out there.

 117. Thank you for any other excellent post. Where else may just anyone get that type of information in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the look for such information.

 118. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

 119. I’m now not certain where you are getting your info, but good topic. I must spend a while finding out more or figuring out more. Thank you for wonderful info I used to be on the lookout for this info for my mission.

 120. Can I simply say what a aid to search out somebody who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know how you can bring a difficulty to mild and make it important. More people must read this and understand this facet of the story. I cant believe youre not more common because you undoubtedly have the gift.

 121. What i don’t understood is in truth how you are now not actually a lot more smartly-liked than you may be right now. You’re so intelligent. You recognize thus significantly when it comes to this topic, produced me in my view believe it from numerous various angles. Its like women and men don’t seem to be involved unless it¡¦s one thing to do with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. Always deal with it up!

 122. I think this website holds some rattling good info for everyone. “Anger makes dull men witty, but it keeps them poor.” by Francis Bacon.

 123. After research a couple of of the blog posts in your web site now, and I really like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and can be checking back soon. Pls take a look at my website as effectively and let me know what you think.

 124. This may be the correct blog for everyone who wishes to learn about this topic. You recognize a whole lot its virtually tough to argue along with you (not that I personally would want…HaHa). You actually put a new spin over a topic thats been revealed for many years. Wonderful stuff, just fantastic!

 125. Nice blog right here! Also your website rather a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate link for your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol

 126. Along with having one of the best on screen fights of the year with Johnson,Vin Diesel gives a fantastic,real return-to-form performance as Dominic.

 127. It is indeed my belief that mesothelioma is most deadly cancer. It contains unusual attributes. The more I actually look at it the harder I am assured it does not respond like a real solid tissues cancer. When mesothelioma is usually a rogue virus-like infection, therefore there is the probability of developing a vaccine plus offering vaccination to asbestos exposed people who are open to high risk connected with developing upcoming asbestos linked malignancies. Thanks for expressing your ideas about this important ailment.

 128. ———??????????????????———-. . ******* New Style Of Music On My Channel *******. . _____***ENJOY* MY* MUSIC***_____. . ——–??????????????????———- WELCOME

 129. I got what you intend, thankyou for posting .Woh I am thankful to find this website through google. “Those who corrupt the public mind are just as evil as those who steal from the public.” by Theodor Wiesengrund Adorno.

 130. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

 131. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 132. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 133. Thanks for any other informative site. Where else could I am getting that type of info written in such a perfect approach? I have a challenge that I’m just now working on, and I’ve been at the glance out for such information.

 134. Thank you a lot for providing individuals with remarkably pleasant possiblity to read from here. It is always so beneficial and as well , jam-packed with amusement for me and my office co-workers to search your website no less than three times weekly to study the latest items you will have. And definitely, I am also usually amazed concerning the fantastic tactics you give. Selected two points in this posting are ultimately the most effective I have ever had.

 135. What i do not understood is if truth be told how you are no longer actually much more neatly-liked than you may be now. You’re very intelligent. You already know therefore significantly with regards to this matter, produced me for my part consider it from numerous numerous angles. Its like women and men aren’t interested unless it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs excellent. At all times deal with it up!

 136. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really know what you are talking about! Bookmarked. Kindly also visit my site =). We could have a link exchange arrangement between us!

 137. It is indeed my belief that mesothelioma is most lethal cancer. It’s got unusual traits. The more I really look at it the greater I am confident it does not respond like a real solid flesh cancer. In the event mesothelioma is actually a rogue virus-like infection, then there is the prospects for developing a vaccine plus offering vaccination to asbestos exposed people who are open to high risk involving developing potential asbestos linked malignancies. Thanks for expressing your ideas for this important ailment.

 138. An attention-grabbing dialogue is value comment. I think that you must write extra on this topic, it might not be a taboo topic but typically individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 139. I was just seeking this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative sites in top of the list. Usually the top sites are full of garbage.

 140. Hi there, simply turned into aware of your weblog thru Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful when you continue this in future. Lots of people will be benefited out of your writing. Cheers!

 141. Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 142. Thank you so much for giving everyone an extremely terrific opportunity to discover important secrets from here. It is often very fantastic plus full of a great time for me personally and my office mates to visit your website a minimum of three times in a week to read through the newest issues you have got. And definitely, I’m also certainly happy with your unique hints you give. Some two points in this posting are basically the finest we’ve ever had.

 143. Just wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just cool and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 144. I think this is one of the such a lot significant info for me. And i am satisfied studying your article. But wanna statement on few basic things, The site taste is ideal, the articles is in point of fact great : D. Just right task, cheers

 145. Hey, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!

 146. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 147. Hey! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 148. Thanks a lot for sharing this with all of us you really know what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also visit my website =). We could have a link exchange arrangement between us!

 149. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However think of if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this blog could undeniably be one of the most beneficial in its niche. Wonderful blog!

 150. This is the right weblog for anyone who desires to seek out out about this topic. You realize so much its virtually exhausting to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just great!

 151. I was looking at some of your posts on this internet site and I conceive this internet site is real informative ! Retain putting up.

 152. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 153. I just could not leave your website before suggesting that I really loved the usual information an individual provide to your guests? Is going to be again regularly in order to investigate cross-check new posts.

 154. I truly wanted to jot down a comment in order to say thanks to you for some of the splendid tips and tricks you are writing at this site. My time-consuming internet research has at the end of the day been recognized with reliable facts and strategies to share with my guests. I would suppose that most of us site visitors are really endowed to dwell in a great network with very many lovely professionals with helpful solutions. I feel really fortunate to have seen the website and look forward to really more fun minutes reading here. Thank you once more for all the details.

 155. I have noticed that costs for online degree pros tend to be a fantastic value. For instance a full College Degree in Communication from The University of Phoenix Online consists of 60 credits from $515/credit or $30,900. Also American Intercontinental University Online offers a Bachelors of Business Administration with a total study course feature of 180 units and a worth of $30,560. Online learning has made obtaining your higher education degree far less difficult because you may earn your degree through the comfort of your home and when you finish from work. Thanks for all other tips I have learned from your web-site.

 156. Great tremendous things here. I¡¦m very happy to see your post. Thank you so much and i am taking a look forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 157. One more thing. I do believe that there are quite a few travel insurance websites of trustworthy companies than enable you to enter your journey details and find you the insurance quotes. You can also purchase the actual international travel insurance policy on the net by using the credit card. Everything you need to do is usually to enter all your travel particulars and you can start to see the plans side-by-side. Just find the program that suits your capacity to pay and needs and use your bank credit card to buy them. Travel insurance on the internet is a good way to begin looking for a respected company for international travel cover. Thanks for discussing your ideas.

 158. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually frustrating. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 159. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really irritating. A good website with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 160. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have learn this publish and if I may just I desire to recommend you few attention-grabbing things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read more issues about it!

 161. That is really attention-grabbing, You’re a very professional blogger. I’ve joined your feed and look ahead to seeking extra of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 162. I carry on listening to the rumor talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 163. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website 🙂

 164. I love what you guys are up too. Such clever work and coverage! Keep up the very good works guys I’ve you guys to my own blogroll.

 165. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 166. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was once a entertainment account it. Look advanced to more introduced agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 167. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

 168. Howdy very cool web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find so many useful information right here in the post, we’d like work out extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 169. Terrific work! That is the kind of information that should be shared across the internet. Shame on Google for now not positioning this put up upper! Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)

 170. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 171. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. Cheers

 172. Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it 😉 I may come back yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

 173. Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you finding the time and effort to put this article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it.

 174. Greetings! Very helpful advice within this article! It’s the little changes that produce the most significant changes. Thanks for sharing!

 175. F*ckin’ remarkable issues here. I’m very happy to look your post. Thank you a lot and i am having a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 176. Awesome website you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article? I’d really love to be a part of group where I can get feed-back from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Bless you!

 177. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly return.

 178. I’ve recently started a web site, the information you offer on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 179. Thank you, I have recently been searching for info approximately this subject for a long time and yours is the best I have discovered till now. However, what concerning the conclusion? Are you certain about the source?

 180. Please let me know if you’re looking for a writer for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!

 181. Oh my goodness! an amazing article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss drawback? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 182. Hello my friend! I want to say that this post is awesome, nice written and come with approximately all significant infos. I’d like to peer more posts like this.

 183. After looking into a handful of the articles on your blog, I really appreciate your way of writing a blog. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my website too and tell me your opinion.

 184. A lot of thanks for your whole labor on this website. My daughter enjoys managing investigations and it’s simple to grasp why. I notice all concerning the powerful mode you provide reliable ideas through the website and cause contribution from visitors on this area and our simple princess is in fact becoming educated a lot. Take pleasure in the rest of the year. You are carrying out a dazzling job.

 185. I blog frequently and I really appreciate your content. The article has truly peaked my interest. I’m going to take a note of your website and keep checking for new details about once a week. I subscribed to your Feed too.

 186. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 187. Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 188. Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 189. Only a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding layout. “Better by far you should forget and smile than that you should remember and be sad.” by Christina Georgina Rossetti.

 190. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this website. I’m hoping to see the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own site now 😉

 191. Very good written information. It will be helpful to everyone who utilizes it, as well as myself. Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

 192. Thanks , I have recently been searching for info about this subject for a long time and yours is the best I have found out till now. However, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the source?

 193. I think other site proprietors should take this web site as an model, very clean and wonderful user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 194. My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 195. Everything is very open with a precise explanation of the challenges. It was definitely informative. Your website is extremely helpful. Thanks for sharing.

 196. Thank you for some other informative blog. The place else could I am getting that type of information written in such a perfect method? I have a venture that I’m just now operating on, and I’ve been on the look out for such info.

 197. Undeniably consider that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest factor to bear in mind of. I say to you, I certainly get irked at the same time as people think about worries that they plainly do not realize about. You controlled to hit the nail upon the highest and also defined out the entire thing with no need side-effects , folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

 198. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is an issue that too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I found this during my search for something regarding this.

Comments are closed.