Játék

X SuperBox a Humble Bundle kínálatában


Kereskedj, harcolj, építs és gondolkodj! Az Egosoft által fejlesztett X játéksorozatot röviden ezekkel a szavakkal lehet leírni. Az űrjátékok szerelmeseinek nem kell bemutatni ezt a játékot, akik viszont nem ismerik, itt a nagyszerű lehetőség pótolni ezt a hiányosságot.

A Humble Bundle minden héten csütörtökön különböző játékcsomagokat kínál nyomott áron, ezúttal az X sorozat teszi tiszteletét. Kemény 1 dollárért már a Tiétek lehet az X: Beyond the Frontier, X-Tension, X2: The Threat és az X3: Reunion (valamint annak DLC csomagja, az X3: Reunion – Bonus Package). Ha többet szeretnétek fizetni, mint az átlag, akkor 6 dollártól az előzőekhez jár még az X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude és az X-Superbox Bonus Material.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rKEnCYsU47Y

Mindenképpen érdemes lecsapni a csomagra, hiszen mai árfolyamon kb. 1300 forintért már a tiéd lehet az összes játék. Érdemes megjegyezni, hogy ugyanez a csomag Steamen napi árfolyammal számolva nagyjából 11500 forintért lehet a Tiéd. Tekintsétek ezt a csomagot ráhangolódásként a készülő új részre, amely az X Rebirth címet kapta, az űrszimulátor első trailere magáért beszél, megjelenési dátuma pedig november 15-e!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eNs1rdSkUi8


37 hozzászólás on X SuperBox a Humble Bundle kínálatában

 1. nekem túl bonyolult a vásárlási felület, tekintve, hogy az angolom messze menőkig nem tökéletes, így inkább nem veszem meg, hiába a kihagyhatatlan ajánlat…

 2. Nyugodtan kérdezz, segítünk!

  Az első pontban kell megadnod az általad fizetni kívánt (Custom amount). Ahhoz, hogy megkapd az egész csomagot, minimum 6 dollárt írj be.

  A második pontban tudnád megadni, hogy a fizetendő összeged hová kerüljön, ezt akár hagyhatod alapfelálláson is. (De ha például azt szeretnéd, hogy inkább adományra menjen a pénzed, akkor a Charity skálán emeld az összeget.)

  Harmadik pontban kell megadnod a saját e-mail címedet. Ide fogod megkapni a levelet a Humble Bundletől, amely tartalmaz egy linket, ahol megtalálod a beaktiválható Steam kulcsokat és egyéb letöltési linkeket.

  A negyedik pontot akkor kell csak kiválasztanod, ha valaki másnak szeretnéd ajándékként (Gift) megvásárolni a csomagot. Ekkor a fentebb már említett levélben az ajándékra mutató linket találsz, amelyet az ismerősödnek elküldhetsz felhasználásra.

  Utána pedig a legegyszerűbb fizetési módszer a “Pay with Credit Card”. A felugró ablakban mindössze az e-mail címedet, a bankkártyád számát (Card number), lejárati dátumát (Expires) és a biztonsági kódot (Card code) kell megadnod, ezek mind szerepelnek az olyan bankkártyákon, amelyek internetes fizetésre is alkalmasak. Utána már csak a Checkout van hátra, azaz a fizetés.

  Ha bármi egyéb kérdésed van, nyugodtan tedd fel! 😉

 3. Pedig érdemes, ebben az esetben még a hírlevelükre sem árt feliratkozni, hogy le ne maradj a jó dolgokról. Egyébként a szövegben is belinkeltem az általad is említett linket a “lecsapni a csomagra” szövegre, csak nem annyira látszik a link kiemelése.

 4. Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

Comments are closed.