Sci-Fi Filmek

Végleges? Will Smith nem rúg seggbe újabb idegeneket A Függetlenség Napja folytatásában


Deadline információi szerint a színész tájékoztatta a stúdiót: nem csatlakozik az ID4 folytatás stábjához.

Tavaly szinte hónapról-hónapra jöttek az ellentmondó információk A Függetlenség Napja folytatásával kapcsolatban. Az eredetileg 2015 július 4-re tervezett bemutatót végül egy évvel elhalasztották, 2016-ra, ami így legalább az első rész 20 éves évfordulójára jöhet ki. Roland Emmerich sokáig lebegtette, hogy vajon sikerül-e Will Smitht visszahozni.

Ennek okán egyébként két különböző forgatókönyv is elkészült, az egyiknek a Smith által eljátszott Steven Hiller százados lett volna a főszereplője – úgy tűnik, gyártásba végül a Hiller-mentes változat fog kerülni.

Deadline információi szerint a végső beszélgetés még nem történt meg Smith és Emmerich között, és a döntés egyelőre nincs kőbe vésve, mivel a színész korábban is hol így, hol úgy gondolja a részvételét – bár most úgy tűnik, majdnem biztosra vehető a választása.

Will Smith “nem veszek részt a produkcióban”-című listáján amúgy még egy sci-fi franchise szerepel, ez pedig a Man In Black következő installációja: a Sony Pictures valószínűleg rebootolni fogja a sorozatot, aminek oka az, hogy bár a jegyeladások jól alakultak, a magas sztárgázsik a bevételek jelentős részét elvitték.

 


2 hozzászólás on Végleges? Will Smith nem rúg seggbe újabb idegeneket A Függetlenség Napja folytatásában

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük