Mozi

Vége a találgatásnak: Ben Affleck lesz az új Batman


Végre vége az idegesítő találgatásnak, hogy akkor most Christian Bale-nek mennyiért korpásodik a haja – a Nolan-féle feldolgozás sztárja biztos, hogy nem tér vissza a Denevérember bőrében, a készülő Superman vs Batman filmben ugyanis Ben Affleck fogja játszani Batmant.

Az MTV Geek összeállítása szerint nem ez az első alkalom egyébként, hogy Affleck neve felmerül, mint lehetséges Batman – valójában már 2000-ben is emlegették őt. Három évvel a “remekül sikerült” Batman & Robin után a Warner Darren Aronofsky-hoz fordult, hogy gondolkodjon már el egy lehetséges Batman filmen – aki meg Frank Millerhez fordult, hogy akkor csinálják meg az általa jegyzett Batman: Year One című képregényt, ami egyike a legsötétebb tónusú eredetsztoriknak.

Még a forgatókönyv sem készült el, amikor a szerepre állítólag többen is bejelentkeztek – így Keanu ReevesVal Kilmer, és Ben Affleck is.

2001-ben már jöttek a hírek, a WB mindenképp egy Batman-rebootban gondolkodik, és azt is csiripelték, hogy Affleck tűnik a befutónak a szerepre – amit aztán egyébként maga az érintett cáfolt, felidézve, hogy még mindig nincs forgatókönyv, és amúgy senki nem kereste ezügyben az ügynökét. Ugyanakkor azt is megírta, hogy Gwyneth Paltrow lenne szerinte a remek választás Elektra szerepére, ezt mondjuk lehet, erőteljesen befolyásolta az a tény, hogy akkor épp jártak. Végül nem Paltrow lett Elektra, de Affleck megkapta Daredevil szerepét.

2012-ben aztán újból képbe került Batman-ügyileg a neve, amikor elkezdődtek a találgatások egy esetleges Justice League filmről. Ekkor már nem járt Paltrow-val, ellenben sikeres rendezőként kezdték el emlegetni a nevét – így erősen tartotta magát az a pletyka, hogy a Warner szuperhőscsapatának közös filmjét ő rendezheti.

2013 elején a kiszivárogtatásokban erős Latino Review szerkesztője twittelt egy érdekeset, mely szerint amikor megkeresték a Justice League film rendezése kapcsán, akkor felajánlották neki Batman szerepét is. Hogy az értesülés mennyire volt pontos avagy sem, azt nem tudni, mindenesetre a rendezői székbe végül nem Affleck került, de a Batman szerkó az övé.


16 hozzászólás on Vége a találgatásnak: Ben Affleck lesz az új Batman

  1. Bár nagyon szeretem Ben Affleck-et, mégsem tudom elképzelni a Bőregér szerepében. Minden Batman filmet láttam, talán még azt is mondhatom, hogy szerettem, de nekem Christian Bale után már senki más nem tudja olyan jól előadni Bruce Wayne-t, mint ő… S Ben Affleck! Nincs más, aki nem játszott olyan nagy szerepet, mint mondjuk a Daredevil?!

  2. Kb olyan hir mint hogy Lucas eladta a star wars-t fekete nap a mozi tortenelmeben… Bar abbol se lattunk meg semmit ki tudja remenykedjunk a legjobbakban…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük