Mozi - TV

4 hozzászólás on V, mint Látogatók – újabb sci-fi sorozat a láthatáron

 1. A ’80-as évek V sorozatát láttam. Nagyon tetszett akkor.
  Az idegenek ruhája vérvörös volt. Éljen a hidegháború.

  Nem akarom megásni az új V sírját, csak mert lerágott csont az alapvetése. Hiszek abban, hogy a filmek, sorozatok sikere nem a témaválasztáson múlik, hanem a kivitelezésen.
  Meglátjuk.

 2. sheenard

  Hát a gyártás során felvállalták a csúszást, ha éppen arról volt szó, hogy nem tetszett a producereknek a minőség és ki kellett rúgni valakit a stábból, majd újrakezdeni a munkát.

 3. rhewa

  Azért nincs nagy gond ezzel a remake-kel. 1984 óta annyit fejlődött a technika, hogy ha más nem is, de a látványvilága mindenképp megér egy odapillantást. Van egy olyan érzésem, hogy sokan nem csupán egyetlen pillantást fognak vetni a sorozatra. És nem csak Anna-Morena miatt 😀
  Valóban sablonos picit, de az egyszeri sorozatnéző megkapja a biztonságérzet ábrándját, hízeleghet magának azzal, tudja, hogy mi fog történni. Ha van eszük a forgatókönyvíróknak, akkor időben rántják ki a fotelt, kanapét a tévénéző feneke alól, félrenyeletik vele a nasit, sört, kakaót, a képébe tolva valami váratlant, meglepőt, sokkolót akár. És reménykedem benne, hogy a romantikus szál sem fog giccsbe fulladni.
  Emmerich munkáiból okulva: a hűdefrankó digitechnika, a hepiend és a “dögösfőhősnő” – esetünkben főellenségnő – nem visz el egyetlen filmet sem a sikerig.
  Morena hosszú combja és rejtélyes mosolya talán pár epizód erejéig a tévé előtt tarthatja az embert, de úgy gondolom, ez nem elég egy jó sci-fihez. (gonosz vagyok: Morena igenis jól hozza a karakterét)
  Van egy egész jóképű (fő)szereplőnk, de lássuk be egy papot a női nézők tabuként kezelnek még filmen is, kénytelenek lesznek hát beérni Deckkerrel? 🙁 Akiben egyébként sejtek némi spirituszt, ezért aztán remélem, hogy a meggyőzően nyálas mosolygáson kívül mást is tud, pl. hogy alaposan keresztbe tesz a V-knek valahogy. Ha jól helyezkedik, bőven lesz rá lehetősége.
  A kamaszfiú bája talán megfoghat néhány hamvasbarackot, elvégre a Smallville is igen sokáig tartotta magát a képernyőn. Csak épp ne lenne olyan könnyen manipulálható ez a suhanc! Bizony kiábrándító. (lemondó sóhaj helye)
  A szőke FBI ügynöknőnk sokszor meggondolatlan, tekintélyelvű, önfejű és csipetnyit hisztire hajlamos. Ráférne egy kiadós…khm, szóval frusztrált kicsit. (ejnye, megint gonosz vagyok)
  Azt hiszem, sürgősen elkelne egy jó fordulat.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük