Mozi - TV

30 hozzászólás on V, mint Látogatók – újabb sci-fi sorozat a láthatáron

 1. A ’80-as évek V sorozatát láttam. Nagyon tetszett akkor.
  Az idegenek ruhája vérvörös volt. Éljen a hidegháború.

  Nem akarom megásni az új V sírját, csak mert lerágott csont az alapvetése. Hiszek abban, hogy a filmek, sorozatok sikere nem a témaválasztáson múlik, hanem a kivitelezésen.
  Meglátjuk.

 2. sheenard

  Hát a gyártás során felvállalták a csúszást, ha éppen arról volt szó, hogy nem tetszett a producereknek a minőség és ki kellett rúgni valakit a stábból, majd újrakezdeni a munkát.

 3. rhewa

  Azért nincs nagy gond ezzel a remake-kel. 1984 óta annyit fejlődött a technika, hogy ha más nem is, de a látványvilága mindenképp megér egy odapillantást. Van egy olyan érzésem, hogy sokan nem csupán egyetlen pillantást fognak vetni a sorozatra. És nem csak Anna-Morena miatt 😀
  Valóban sablonos picit, de az egyszeri sorozatnéző megkapja a biztonságérzet ábrándját, hízeleghet magának azzal, tudja, hogy mi fog történni. Ha van eszük a forgatókönyvíróknak, akkor időben rántják ki a fotelt, kanapét a tévénéző feneke alól, félrenyeletik vele a nasit, sört, kakaót, a képébe tolva valami váratlant, meglepőt, sokkolót akár. És reménykedem benne, hogy a romantikus szál sem fog giccsbe fulladni.
  Emmerich munkáiból okulva: a hűdefrankó digitechnika, a hepiend és a “dögösfőhősnő” – esetünkben főellenségnő – nem visz el egyetlen filmet sem a sikerig.
  Morena hosszú combja és rejtélyes mosolya talán pár epizód erejéig a tévé előtt tarthatja az embert, de úgy gondolom, ez nem elég egy jó sci-fihez. (gonosz vagyok: Morena igenis jól hozza a karakterét)
  Van egy egész jóképű (fő)szereplőnk, de lássuk be egy papot a női nézők tabuként kezelnek még filmen is, kénytelenek lesznek hát beérni Deckkerrel? 🙁 Akiben egyébként sejtek némi spirituszt, ezért aztán remélem, hogy a meggyőzően nyálas mosolygáson kívül mást is tud, pl. hogy alaposan keresztbe tesz a V-knek valahogy. Ha jól helyezkedik, bőven lesz rá lehetősége.
  A kamaszfiú bája talán megfoghat néhány hamvasbarackot, elvégre a Smallville is igen sokáig tartotta magát a képernyőn. Csak épp ne lenne olyan könnyen manipulálható ez a suhanc! Bizony kiábrándító. (lemondó sóhaj helye)
  A szőke FBI ügynöknőnk sokszor meggondolatlan, tekintélyelvű, önfejű és csipetnyit hisztire hajlamos. Ráférne egy kiadós…khm, szóval frusztrált kicsit. (ejnye, megint gonosz vagyok)
  Azt hiszem, sürgősen elkelne egy jó fordulat.

Comments are closed.