Mozi - TV

Transformers: The Ride és Battleship Super Bowl Trailer


Úgy néz ki, hogy a Battleshipnek is volt pár félretett milkája egy Super Bowl reklámidőhöz. Mivel még mindig nem tettem magam túl azon, hogy ez a Torpedó társasjáték adaptációja lesz (még ha ez nem is látszódik), ezért szerintem annak a pénznek jobb helye lett volna egy ötletgyárosnál. Vagy akár az egész büdzsét komposztálhatták volna, hogy aztán pár év múlva kiássák és bedobják a kandallóba egy összejövetel során. Rettenet. De azért pofás:

Van transformers trailer (szerűség) is, aminek a stáblistáján – annak ellenére, hogy megesküdött rá, hogy többet soha nem foglalkozik ezzel a sorozattal – Michael Bay neve is szerepel.

Kapcsolódó kérdésünk: milyen játékból kellene még mozifilmet csinálni? Gazdálkodj okosan? 🙂


11 hozzászólás on Transformers: The Ride és Battleship Super Bowl Trailer

  1. Gazdálkodj okosan? Gazdasági film elég sok van, szóval akár bármelyikre rá lehetne húzni. Hotel, szintén sok ilyen film van. Game of life: vígjáték és dráma is lehet. Catan: gazdasági film, de a középkorban! Na az érdekes film lenne 🙂 Münchkin: na az jó lenne. Nyakatekert fantasy vígjáték.

  2. Star Trek: A Hotel. Tartalma: főhősünk maga mögött hagyja a Földet és új életet kezd a Deep Space Nine-on. Minden pénzét egy hotel megvásárlásba öli. Romos állapotban kapja meg a szállodát, de szép lassan megbirkózik a gondokkal, az igencsak csinos segítőjének hála.. Jönnek szép a vendégek, a románc is kezd jól alakulni, de ekkor színre lépnek a ferengik, akik nem nézik jó szemmel hősünk felemelkedését. Típusa: vígjáték, sok helyzetkomikummal. A stáblistára majd kérem a nevemet feltüntetni 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük