Mozi - TV

132 hozzászólás on Terminator 4 Salvation kritika

 1. solymosgyu

  Akkor ne olvastam volna el a képregényt. Ennek az előzményét. A chronopolison.

 2. Kár, hogy még mindig van egy hét hátra (meg még plusz napok, mire eljutok a moziba) 🙁
  Nekem nincsenek extra elvárásaim a filmmel kapcsolatban azért, mert Terminator, szóval én biztos baromira fogom élvezni (a bennem ragadt kiskölyök végre megkapja a jövős-robotos csihi-puhiját 😀 ).

 3. kwindu

  Hiába a terminator 2. őt nem tudják űberelni. Az a film egyszerűen tökéletes teljesen fölösleges volt folytatni. Nekem a terminator mozi mindig is az első és a második rész lesz a többi gagyi akárcsak az Alien filmek esetében. No elő si veszem a második részt dvd-én és meg nézem legalább jót szórakozom.

 4. Gravicam

  Sziasztok Terminátor fanok!
  Én imádom ezt az egész terminátorosdit! Nekem még a 3. rész is elment. Tény, hogy a 2. rész A LEGENDA és felülmúlhatatlan.
  Na de a lényegre térek… Ma voltam éjfélkor (00:30) mom parkban…megnéztem a t4-et. És bizony felháborodásomban írok. Ez már még messzebb van az igazi terminátor-feelingtől mint a 3. rész. Egy agyatlan, LELKETLEN, bugyutáknak készült, ÜRES, hibáktól hemzsegő, logikai gubancokat halmozó, motivációs problémákkal teli, gyenge amerikai akciófilm. Őszintén szólva az első fél órában még bizakodni lehetett, hogy jó lesz, de utána egy rakás szar lesz belőle. De komolyan, McG -t legszivesebben agyonlőném. A Terminátor az EGY LEGENDA, ez a pali meg csinált egy tucatszám akciófilmet. Legalább a CGI rendben lenne, de van ahol egyszerűen annyira gáz, hogy érződik elég erőteljesen, hogy különválik az animált motor a valós felvételtől. Ez ezen a szinten egyszerűen megengedhetetlen. A film közepe felé egyszerűen agyonvágódik a Terminátor érzet. Hiába a többszöri korábbi részekre való visszautalás…már nem hat, mert üres az egész. Ez a legjobb szó rá: egyszerűen ÜRES a film. És az a baj, hogy ez rengeteg mai amerikai filmmel van így. Régen mennyivel kezdetlegesebb volt a technika…és mennyivel jobb volt úgy. A rendezők igazán arra figyeltek, hogy a filmeknek legyen ízük. Ez a mai technikai csilivili agyonvágja ezt. A Terminátor: megváltás egy íztelen, semleges, színtelen, szagtalan film. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire el lett rontva.

 5. kwindu

  Én ma nézem meg a filmet, de félek fölösleges lesz és Gravicamnak lesz igaza:-(Nagy kár a mai amerikai filmgyártás nem tudja kezelni a nyolcvanas kilencvenes évek legendáit. Lásd terminator vagy Sw újabb részei. De a Die hard sorozat negyedik része vagy az Indy is igen elkeserítő volt. Ez van még szerencse, hogy azért van néhány jó új alkotás is (új bat man vasember vagy az új trek) ami azért bizakodásra ad okot. Ja és várom Cameron új filmjét, az AVATART:-)

 6. A Kitaszított

  B+, ehhez képest a harmadik rész egy filmtörténeti műremek! És állítólag már készítik az ötödiket. Nagyon gyorsan elvenni tőlük a pénzt, amíg még nagyobb kárt nem tesznek!

  Nálam az első két rész az etalon, a harmadik gyengécske, de határozottan nézhető. A Sarah Connor Chronicles-t az első rész után inkább nem néztem tovább, ez után pedig Gravicam-mal vagyok egy véleményen: legszívesebben én is agyonlőném McG-t!

  Algol

 7. aargh

  Sziasztok!

  Teljes mértékben egyetértek Gravicammal. Magam is nagy terminátor fan vagyok, sok T-könyvet is olvastam. Az általam elképzelt terminátor univerzum már rögtön a legeslegelején agyon lett vágva.
  Hogy a &#&@-ba kerülnek az ellenálláshoz A10-es repülők meg helikopterek vagy egyáltalán bármilyen légi jármű??
  Hogy a halál Đ&#đ-ába kerül a főhadiszállás egy tengeralattjáróra, honnan van hozzá az üzemanyag? Hol van az állandó sötétség (sztem ez tök alap, minden egyes korábbi filmben a jövő képben állandóan SÖTÉT volt)?? Hogy a …-ba képes egy terminátort lerúgni magáról John Connor a legelején?? és még sorolhatnám
  Általában elég toleráns vagyok filmek terén, de ennél már egy óra után vártam, hogy mikor lesz már vége…
  Teljes mértékben eltolták az egészet, Támad a Mars szintjére alacsonyították le, hangulat (az állandó félelem a gépektől, a folyamatos bújkálás, rejtőzködés stb.) abszolut nulla. Ilyen mértékű dilettantizmus megbocsáthatatlan, főleg ha kedvenc univerzumomról van szó…

 8. Nuenue

  Nem volt rossz ami a látványt illeti, de ebben ki is merül az ereje.
  Ami bosszantóan zavaró több szituban is a T1-2-3 -al ellentétben, az a Terminátorok következetlensége amikor ölni kéne a fölösleges sallerek helyett. Minek áll le pofozkodni Arnie is meg a másik is mikor egy laza csuklómozdulattal elintézhetnék Connort? Nem beszélve Kyle-ról aki a hallállista élén, egy különcellában várja a kivégzését??? Méér? Kinyírhatták volna secperc oszt 1:0 a gépeknek, és vége is a meccsnek.
  De tetszettek nagyon az utalások a régebbi részekre.

 9. T4 is dead

  Sziasztok!

  Maximálisan egyetértek veletek! A T4 egy fantáziátlan, klisékkel telepakolt, logikátlan felépítésű, hiteltelen és bugyuta akciójelenetekkel fűszerezett látványos moslék.
  Én is felhördültem magamban a film eleje körül látott John Connor vs. félbevágott T-600-as harcjelenet miatt, hogy mi ez a szarság? Pankrátor lett a félelmetes halálosztóból, hogy csak úgy odavágja az áldozatát egy helikopterroncshoz? A legviccesebb az volt, hogy lehúzta Connor csizmáját. Gratulálok!
  Egyébként John titokban biztos mutáns, mert túlél szinte bármilyen fizikai megpróbáltatást!
  És miután bejutott Skynet főhadiszállására, Vígan elsétálgat kb. 10 percig anélkül, hogy bántódása esnék, majd nagy nehezen a mozinézők kedvéért Skynet odavezényelt egyetlen árva Swarci-800-ast, hogy lomhán és kíméletesen epikus csatát imitálva élni hagyja Connort. Igeeen! Hülyének néznek a forgatókönyvírók! MCG mellett őket is le kellene lőni.

 10. leejordan

  Nem is tudom hol kezdjem. A legszívesebben belekiáltanám a rendező képébe, hogy mennyire gyűlölöm. Hogy lehetett ilyen sz@rt gyártani? Az volt az érzésem miközben néztem, hogy egy rossz tv sorozat cgi-vel megtupírozott részét látom. Emberiség! El kéne gondolkodni, hogy hová jutottunk. Szerintem a vezetőink ha tehetnék kiszerelnék az agyunkat, hogy jó kis fogyasztói társadalmat csináljanak belőlünk, de mivel ez lehetetlen, ezért ilyen filmekkel bombáznak. Szörnyű belegondolni, hogy vannak emberek, akik megeszik ezeket az ál-bölcsességeket, amiket a filmben ellőnek. “az embert a szíve különbözteti meg a gépektől” OMFG!!!!!!!! Egy kib@szott zseni volt, aki ezt kitalálta! Nem hiszem el, hogy ilyen hülyének néznek minket!!!! Nesze hülye paraszt, itt egy sor, azt sírjál rajta. Igaz, hogy akkora banális hülyeség, mint egy beton répa, de nem baj. A hülyéknek jó lesz. Úgyis csak az akció kell nekik, hadd tomboljanak. De akkor legalább az akció lenne jó benne, de az is kb annyit ér…

  A sztori egyszerű mint a bot, és GAGYI, de rohadtul. Jó nem kell lost-ot csinálni, de ennél azért többet vártam.

  Én is olvastam a terminátor könyveket, és együtt rettegtem a szereplőkkel. Végig ott volt az a hideg félelem a gyomromban, ami végigkísérte a sztorit. Itt meg lekommandóznak mindent és mindenkit, azt jóvan.

  És kár volt a korábbi részekre való utalásokat beletenni. Csinálták volna ütősre őket, vagy inkább hagyták volna ki. Mert így olyan haloványra sikerültek, hogy csak röhögni, aztán meg sírni tudtam rajtuk… Ebben a formában egyszerűen sértőek voltak. Tiszteletlenségnek éreztem az elődökkel szemben. (kivéve 3. rész természetesen.)
  A legdurvább és legsértőbb a végén bukkant fel, amikor Connor beszél a népéhez rádión keresztül. Nyomja a süket dumát, hogy a csatát megnyertük, de a háborút nem, (istenem ezt is hány film végén ellőtték, és aztán mindig kaptunk is egy még gyengébb folytatást 🙁 )
  és akkor tök függetlenül az addigiaktól benyögi B@ZMEG, hogy nincs végzet, csak ha bevégzed. :(((((( És felhangzik a jól ismert terminátor main theme muzsika: tödöm-töm-tötöm. Ilyen jelentőség teljesen. Ami az egész filmre igaz. Egy sz@r az egész, és végig “jelentőségteljeskednek” benne.

  Menjen az egész stáb a sunyi P… igen oda. Sajnálom, hogy ennyi telik a mai “nagy” rendezőktől meg történet íróktól. El kéne gondolkodni, hogy hová jutottunk, mert ez már tendencia. Írnék még nagyon csúnyákat, de sajnos akkor törölnék a commentemet. De tudnék. Nagyon tudnék…….

 11. balvik

  Szerintem is gyenge a T4…. 🙁 Nekem csalódás volt. Az első két részben az volt az érzésem hogy egy ilyen halálosztó gépezetet nagyon nehéz legyőzni, erre a negyedik részben hullanak. Valahogy engem jobban érdekelt volna az, hogy hogyan alakul meg az emberi ellenállás, minthogy egy szánalmas robot szívdonor akcióját bámuljam. Ugyanakkor a rendezők is utánanézhettek volna pár dolognak. Tudni lehet hogy az amerikai hadsereg kivonja a hadrendből az A10-es gépeit. Kissé homály hogy miért pont ezek a repülők vivnak heroikus küzdelmet 2029-ben. Remélem ha lesz folytatás nem csak a látványos technikára koncentrálnak a készítők, hanem összeraknak egy értelmes történetet is. 🙁

 12. Én azt nem értem, honnan volt az nagy elvárás a T4-gyel kapcsolatban. Az eddigi részek közül egyedül a második volt egy történet és látvány szempontjából is jó alkotás, az első rész egy lövöldözős tucatfilm volt (nem is igazán értem, mitől lett legenda), a harmadik meg a nem-befejezésével és a korábbi részek logikájának fejtetőre állításával kész arculcsapása volt a nézőknek.

 13. Big Arnie

  Tegnap végre „elérkezett az idő” ,hogy megnézzem ezt az új Terminátor mozit.
  A kritikámnál próbálok „objektíven szubjektív maradni. Ezt a filmet kétféle síkon lehet értékelni. Egyik sík a T1 T2 T3 epizódokkal való összehasonlítás síkja, míg a másik a T4 önálló és minden előzménytől független filmként való értékelése. Ez lényeges megkülönböztetés, mert mindkét esetben más az eredmény. A Terminátor 4 jó film, még akkor is jó, ha egyébként össze sem hasonlítható a legendássá vált 1991-es Ítélet napjával. Mert nem lehet, nem szabad összehasonlítani vele. Aki ezt megteszi hatalmasat fog csalódni. Én is két emberként próbáltam végignézni ezt az alkotást és ennek függvényében két tökéletesen ellentétes véleményem alakult ki a filmről. Nézzük először a korábbi epizódokkal való összevetés lehetőségét. Ebben az esetben azt kell, hogy mondjam, hogy a T4 a T1 szintjét megközelíti, ami már jó hír. Viszont a T2 színvonalát fényévekkel alulmúlja. Ami pedig a T3 illeti, nos annál sokkal jobb , hisz A gépek lázadása egy idétlen Terminátor paródia, míg a T4 egy gépes, fémes, szürke és hitelesnek tűnő háborús, akciófilm, ami azért sokkal komolyabb érzetet kelt bennünk, mint egy meleg chip and dale srác tánca a Termi Schwarzi előtt. A T4 sok pontján analóg vagy legalábbis próbál az lenni a korábbi részekkel. Vannak pillanatok, mikor kicsit a 84-es halálosztó hangulata tör ránk, vannak pillanatok, mikor erőltetetten bár, de utalni próbálnak a Terminátor 2 cselekményeire, a T3-mal viszont minimális a párhuzam. Szerencsére. Amikor néztem a filmet az- az érzés fogott el, hogy egy világháborús történetet látok. Szürke, kopottas, hamufelhős jelentek, süvítő A10-esek, helikopterek propellerzúgása, robbantások, repeszek, kommandósnak tűnő ellenállók, romok közt bujkáló partizánok, tábortűz a szabad ég alatt, haláltáborszerű Skynet bázis és semmi csicsa, semmi Hollywoodias feeling ,helyette realisztikusnak ható jelenetek és kameramozgások. Ez a film nagy erénye, de aztán nincs is több. Viszont már ez is elegendő ahhoz, hogy megmentse a filmet a katasztrofális égéstől. Mert egyébként a színészi teljesítmény, a történet semmitmondó, szinte már hétköznapi. Bármelyik sorozatban még a Barátok köztben is jobb alakításokat látni. John Connor és Marcus, hát nem tudom. Bale elég életlen volt filmben, elvileg tökéletesen illett volna Connor szerepére, de a bagatel mondatai, a közhelyes, kiszámítható beszólásai miatt egyáltalán nem tűnik egy apokaliptikus superman-nek, aki megmenti a világot. Többet érdemelt volna ez a karakter, nagyobb mélységet, mert a filmben sajnos elég sematikus Connort láttunk. Marcus félig ember, robot elegyként sokkal izgalmasabb megváltó lehetne, mint John Connor. De most nem? Mennyivel érdekesebb lenne eltérni az eredeti történettől és mennyivel izgalmasabb lenne, ha egy félig gép-ember mentené meg végül a világot a teljes pusztulástól? Szóval Marcus karakterében szerintem sokkal több lett volna a lehetőség. De hát kiszedték a szívét és megpusztult ő is. A kis fekete pilóta csaj nekem szintúgy szimpatikusabb volt, mint amennyi szerephez jutott. Kyle karaktere egész elfogadható volt, csak Connorral nem voltam kibékülve. Egyszerűen többet érdemel ez a figura. Ha nem áldoznak rá többet az írók, akkor miért nem teszik már lapátra egy T800-assal és miért nem találnak ki valami új, Connor mentes sztorit? Nélküle is működne a Terminátor koncepció. Hisz van bőven ember akit ki lehet nyírni, nem csak John Connort. ( Obi Van Kenobit is kinyírta Vader, aztán Vader is átállt a sötét oldalra, mégsem dőlt össze a világ… )
  Szóval a karaktereket, a történetet inkább hagyjuk, mert az harmatgyenge még akkor is, ha nem a T2-vel mérjük össze. És akkor jöjjön a látvány, jöjjön az akció. Hát, ha valaki nem látott Világok Harcát, ha valaki nem látott Transfomers-et, ha valaki nem látott Resident Evil 3-at, és nem utolsó sorban Terminátor 2 –t akkor azt mondom, hogy elsöprő volt a látvány. De én láttam mindet és ezért azt kell, hogy mondjam, hogy habár az effektek, a látványvilág nagyon tisztességes, realisztikus, azonban cseppet sem megható, mondhatni kissé szokványos. Ennél jóval többre képes a mai technika. Ha 91-ben olyan bombasztikus látványt és trükköket alkotott Cameron a T2-ben,akkor ez a film messze elmarad attól a látványvilágtól amire ma a CGI képes. Ha Cameron csinálja a filmet, szerintem mindenki maga alá húgyozott volna. Ráadásul tényleg érezni lehetett a más filmekből való burkolt ötletlopást és az eredeti ötletek hiányát. Sajnos ugyanez a helyzet a végső csatával is. Sokkal több lehetőséget kínált a Skynet bemutatásának ötlete. A T800 leleplezéséig sokkal nagyobb feszültséget lehetett volna teremteni a filmben, pl. azzal, hogy Connorék, a portyáik során mindig találnak valami kis bizonyítékot arra, hogy a Skynet valami nagy dologra készül, de nem áll össze a kép és ez a baljós hangulat a csúcspontját a T800 leleplezésével éri el. E helyett már a film elején kiderül, hogy Skynet új típust készít ez emberiség elpusztítására. Istenem micsoda baki, mekkora ellőtt puskapor.
  Aztán persze megjelenik az izompacsirta T800-es Arnie barátunk, de persze csak animálva. Én azt mondom, hogy maga az ötlet jó és még jobb lett volna, ha Schwarzi lelepleződésig az előbb már említett feszültség adott a filmben. Így viszont úgy tűnt a dolog, mintha egy szimbólikus tisztelgés lett volna az egész: „Hahó én vagyok a CGI Arnold Schwarzenegger ,nézzetek már ide!!!” Tudjátok az igazi halálosztó, a testépítő legenda, akivel el lehetett adni a korábbi részeket. Ugye milyen brutálul nézek ki? Ha eddig szar volt a film, most tuti, hogy szeretni fogod ezért a pár másodpercért…”
  Egyébként maga a trükk nem volt rossz, mikor Connor pofán csapta a puska tussal, akkor nagyon hasonlított a hús vér Arnoldra, de mikor megjelent, akkor kilógott a lóláb. Ezen még kellett volna finomítani vagy inkább hagyni a pi*ba. Aztán a bőrét vesztett T800 kinyírása is elég kiszámítható módon történt, szinte egy az egyben a T2 és a T1 eszköztárából nyúlták le a jeleneteket. Összegzésül : a Terminátor 4 egy tisztességesen megcsinált háborús, akció sci-fi, kiszámítható jelenetekkel, primitív dialógusokkal és történettel. Nem rossz, élvezhető, látványos és önmagában egy jó film. De sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, hiányzott a sok egyedi ötlet, csavar, feszültség és félelem… Szóval jó kis szórakozás, de bárcsak ne láttam volna a Terminátor 2-t,mert akkor nem lennének ilyen magas elvárásaim…

 14. aintitfun

  Srácok! Az a helyzet, hogy nagyon negatívak vagytok. de tényleg! Én magam is nagy rajongó vagyok Terminátor ügyben, nyilvánvalóan a 2-es rész a tökély, de basszus, eltelt tizen-x év, változott a világ! A 3-as rész rontotta el szerintem az egész becsületét ennek az egésznek, a humorosnak szánt hülyeségeivel. Ez a rész meglepen kellemes volt számomra, persze, a cgi az már csak ilyen, meg a mai “trendek” az akcióvilágban… Ennek ellenére meglepően monumentális jeleneteket sikerült kihozni, a feeling változott sokat, de szerintem megmaradt a “terminátorossága” 🙂 Lazábban, emberek, ez csak egy film, ugyanúgy, mint az első néhány rész, szórakoztatni akar, így vagy úgy.

 15. Szerintem is gyenge a T4…. 🙁 Nekem csalódás volt. Az első két részben az volt az érzésem hogy egy ilyen halálosztó gépezetet nagyon nehéz legyőzni, erre a negyedik részben hullanak. Valahogy engem jobban érdekelt volna az, hogy hogyan alakul meg az emberi ellenállás, minthogy egy szánalmas robot szívdonor akcióját bámuljam. Ugyanakkor a rendezők is utánanézhettek volna pár dolognak. Tudni lehet hogy az amerikai hadsereg kivonja a hadrendből az A10-es gépeit. Kissé homály hogy miért pont ezek a repülők vivnak heroikus küzdelmet 2029-ben. Remélem ha lesz folytatás nem csak a látványos technikára koncentrálnak a készítők, hanem összeraknak egy értelmes történetet is. 🙁 ———————Lol Ember ,mit osztod itt az eszt? ez a film nem is 2029-be jaccodik Hanem 2018.Uristeeen!

 16. duncan

  Szerintem lejjebb kell adni az elvárásokat és semmiképp sem szabad T2-t várni! Én nem sokat vártam a filmtől és kellemeset csalódtam! Látszik, hogy Gmc kellőkép tisztelte az elődöket. Persze a sztori gyenge, az effektek elmennek, de van egy két jól sikerült terminátoros-parázós jelenet.

 17. tesztelek

  -A10 kivonasra kerul majd temakorben:
  The A-10 is scheduled to be in service with the USAF until 2028 and possibly later, when it may be replaced by the F-35 Lightning II. Critics have responded by saying that replacing the A-10 with the F-35 would be a “giant leap backwards” given the performance of the Warthog and the rising costs of the F-35 program.

  Trimble, Steven. “US Air Force may extend Fairchild A-10 life beyond 2028.” Flight International, 29 August 2007.

  -Honnan van A10, helikopter a jovoben:
  A sivatagban tobb ezer gep van lekonzervalva, ezek a haboru kezdeti szakaszaban, amig a Skynet mindet le nem lovi, repulhetnek.

  -Uzemanyag
  Gondolom, eleg sok helyen tarol keszleteket a hadsereg haboru esetere, ezek egy rovidebb/hosszabb idoszakra elegek lehetnek, a Skynet pedig embereket ol, nem pedig keszleteket pusztit, es nem jut el mindenhova korlatlan szamban, eloszor le kell gyartani sok ezer terminatort…

  -Honnan van atomtengeralattjaro
  A 3.reszben van egy olyan resz, amikor mindent a kozponti Skynet iranyitas ala vonnak (repulok, raketak, tengeralattjarok), addig foleg csak az atomfegyverzet integralasarol beszeltek. Olyan atomtengeralattjaro, ami nem hordoz atomtoltetu csapasmero raketakat, (mostanaban eleg sokat atalakitottak kommandos akciokra, Tomahawk hordozasra, stb) nem biztos, hogy Skynet iranyitas ala kerul. Atomtengeralattjaro meglehetosen sokaig viz alatt lehet. A Skynet nem mindenhova kuldott terminator csapatokat, lehetnek haditengereszeti bazisok, ahonnan lehet futoanyagot szerezni.

  Ne felejtsuk, ez meg a haboru aranylag korai szakasza, amikor John Connor meg nem a foparancsnok, csak egy a sok ellenallo kozul.

  Amugy T2 tenyleg jobb.

 18. I delight in, cause I found just what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 19. There are absolutely a great deal of details like that to take into account. That is a fantastic point to raise. I offer the thoughts above as general motivation yet clearly there are inquiries like the one you raise where the most important point will be operating in honest good faith. I don?t understand if ideal practices have emerged around things like that, yet I make sure that your job is plainly recognized as a fair game. Both children and also girls feel the impact of just a moment?s enjoyment, for the rest of their lives.

 20. And in March they have the “Summer Bonus”, And in December they have the “Christmas Reward” and so on. ‘International Players Survey 2009/2010’ exhibits that general much more men gamble online. Tory for a moment and appear at a possible origin.

 21. whoah this weblog is excellent i really like reading your articles. Keep up the good paintings! You recognize, many people are looking round for this information, you could help them greatly.

 22. I?d need to talk to you here. Which is not something I typically do! I delight in reviewing a message that will certainly make individuals think. Also, many thanks for permitting me to comment!

 23. With every little thing that appears to be building throughout this particular subject material, your viewpoints are actually relatively radical. Having said that, I beg your pardon, but I do not subscribe to your entire plan, all be it exhilarating none the less. It would seem to us that your commentary are generally not entirely rationalized and in actuality you are yourself not wholly certain of your assertion. In any case I did take pleasure in looking at it.

 24. Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, nice written and include almost all vital infos. I would like to see more posts like this.

 25. Hi my loved one! I want to say that this article is amazing, great written and come with approximately all significant infos. I would like to look more posts like this .

 26. Interesting post made here. One thing I’d like to say is that often most professional career fields consider the Bachelor’s Degree just as the entry level requirement for an online course. Even though Associate College diplomas are a great way to begin, completing ones Bachelors opens up many entrances to various jobs, there are numerous on-line Bachelor Course Programs available through institutions like The University of Phoenix, Intercontinental University Online and Kaplan. Another thing is that many brick and mortar institutions provide Online types of their certifications but generally for a greatly higher amount of money than the providers that specialize in online course programs.

 27. You have mentioned very interesting points ! ps nice web site . “Justice is the truth in action.” by Jeseph Joubert.

 28. You are so cool! I don’t suppose I have read through a single thing like this before. So wonderful to find someone with some original thoughts on this subject. Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality.

 29. When I initially commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve four emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Thanks.

 30. Youre so amazing! I don’t mean Ive review anything such as this prior to. So great to locate somebody with some original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this internet site is something that is required online, someone with a little originality. valuable job for bringing something brand-new to the web!

 31. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. But imagine if you added some great images or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could undeniably be one of the best in its field. Wonderful blog!

 32. I haven’t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 33. Generally I do not read article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice post.

 34. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a friend who had been conducting a little research on this. And he in fact ordered me lunch because I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this issue here on your internet site.

 35. I’m pretty pleased to uncover this site. I wanted to thank you for ones time due to this fantastic read!! I definitely really liked every bit of it and I have you bookmarked to look at new things in your web site.

 36. Spot on with this write-up, I truly feel this amazing site needs a lot more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the advice!

 37. I mastered more something totally new on this weight-loss issue. One particular issue is that good nutrition is especially vital when dieting. A big reduction in junk food, sugary meals, fried foods, sugary foods, red meat, and white-colored flour products could be necessary. Having wastes parasites, and contaminants may prevent desired goals for losing belly fat. While a number of drugs for the short term solve the matter, the awful side effects are not worth it, and they never provide more than a temporary solution. It can be a known indisputable fact that 95% of dietary fads fail. Thanks for sharing your opinions on this weblog.

 38. Hello! I could have sworn I’ve visited your blog before but after going through many of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I came across it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

 39. That is very fascinating, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look ahead to looking for more of your fantastic post.
  Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 40. Hello There. I discovered your weblog the use of msn. This is a really smartly written article. I will make sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful info. Thank you for the post. I will definitely comeback.

 41. F*ckin’ amazing things here. I’m very glad to see your post. Thanks a lot and i’m looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 42. I love what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the good works guys I’ve added you guys to blogroll.

 43. Djinn Amoureux, explication, symptomes et Traitements chez les musulmanesLe djinn amoureux est un démon qui vit et se cache dans le corps de sa victime et la prend comme son hôte.Ce type de djinn est amoureux de sa victime (un amour maladif très possessif) et il essaie par toutes ses forces de la posséder et de contrôler sa vie. Il se raccorde au cœur pour avoir une emprise sensationnelle. Ce démon diffuse la tristesse, la colère et plusieurs sensations négatives pour affaiblir le cœur de sa victime.Ses blocages et étouffements c’est le djin en toi qui les provoquent, pour ne pas lui donner l’occasion de faire ce qu’il veut sans entré dans les détails, évite de dormir sur le dos ou sur le ventreCe type de djinn se trouve aussi bien chez les hommes que chez les femmes, qu’ils soient célibataires ou déjà mariés. Cela dit, on le rencontre cependant plus souvent chez les femmes.I/ Parmi les symptômes :La personne atteinte peut avoir ce type de symptômes :- Ne veut jamais se marier ou change de sujets-Haine inexpliquée de l’autre sexe (masculin ou féminin)-Aime la solitude-Se regarde dans le miroir- Reste longtemps dans les toilettes, la salle de bain…- Se maquille la nuit avant de dormir des fois (les femmes)- S’énerve très rapidement et changement radical de comportement d’un extrême à l’autre.- Crise et perte de conscience si le malade se retrouve avec beaucoup de monde (par exemple dans un mariage, ou au marché…)- Refus total du mariage sans raison valable.- Rêves érotiques et rêves de mariage dans une église ou ailleurs.- Haine des bonnes odeurs et répulsion pour le Musk.- Incapacité à faire correctement les adorations comme le dikr, la prière…- Avoir des bleus sur le corps.- être paralysé dans le sommeil très fréquemment- dégoût et envie de vomir, oppression sur la poitrine surtout quand lemalade voit son conjoint, il (le malade) préfère qu’il (son conjoint) soit loin de lui.II/ Les raisons principales qui causent cette maladie :- Le mauvais oeil, surtout chez les personnes qui attirent les regards des autres par leur physique.- Un sihr de divorce (pratiquement dans tous les sihrs de divorce on trouve un djinn amoureux)- Le manque de pratique dans la religion- le Sihr tassfih (sort de virginité), pour empêcher les jeunes filles d’avoir des relations sexuelles avant le mariage- Un toucher par un djinn depuis très longtemps.- lire des histoires d’amour et voir des films érotiques.- Le manque de guidée vers le droit chemin et d’adorations.- La présence d’autres personnes malades dans la famille, comme les parents ou autre, sous un même toit- La femme qui ne porte pas Al-hijab Charii (le voile légal) qui est une protection importante chez les femmes.III/ Traitements de cette maladie :L’auteur de laqt al Morjan a dit : la raison pour laquelle le djinn amoureux possède le corps et les rapports intimes. C’est pour cela que le malade doit empêcher le djinn à tout prix d’avoir des relations intimes et ne pas le laisser profiter de lui.Pour cela,- il ne faut pas dormir sans habits ou avec des habits transparents- quand on change ses habits, il faut dire bissmilah Alladi la ilaha illa howa ( Au nom d’ ALLAH, il n’y a d’autre divinité que LUI) avec l’intention de se protéger des yeux des djinns- bien faire les adhkars (invocations de protection) du matin et soir.- Éviter les péchés et faire des bonnes actions- Éviter de dormir seul et demander régulièrement à Allah qu’Il nous préserve du mal de ce djinn.

 44. Hey, you used to write fantastic, but the last several posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 45. I absolutely love your blog and find many of your post’s to be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

 46. Thanks, I have recently been searching for info about this subject for a while and yours is the best I’ve came upon till now. But, what in regards to the conclusion? Are you certain in regards to the source?

 47. you are in reality a good webmaster. The website loading pace is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve performed a wonderful job on this subject!

 48. Hi there, just become alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful for those who proceed this in future. Many other folks shall be benefited from your writing. Cheers!

 49. You could definitely see your skills in the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

 50. I seriously love your site.. Pleasant colors & theme. Did you develop this website yourself? Please reply back as I’m wanting to create my very own site and would love to learn where you got this from or exactly what the theme is named. Thank you!

 51. We’re a gaggle of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with helpful info to work on. You have done a formidable job and our entire community will likely be thankful to you.|

 52. I’m extremely pleased to find this website. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every bit of it and I have you saved as a favorite to look at new stuff in your blog.

Comments are closed.