Események

Társasjáték és rpg tábort szervez a Szíriusz


Közel harmincféle társasjáték, szerepjátékok, lovaglás, motorcsónakozás várja a látogatókat a Szíriusz Kulturális Egyesület a gyomaendrődi Pájer Kempingben, 2011. augusztus 8 és 15 között.

Programok

Elsősorban aktív pihenés és szórakozás. A kemping adta lehetőségeken túl közel harmincféle különböző asztali társasjáték áll majd a résztvevők rendelkezésére: az egyszerűbb kártyás és logikai játékoktól kezdve egészen a táblás Battlestar Galactica, Starcraft és egyéb sci-fi játékokig. A szerepjátékok kedvelőit minden nap újabb kalandmodul várja.

A szervezett programok között lesz lovaglás, motorcsónakozás a Kőrösön, mézeskalácskészítés, és számtalan egyéb izgalmas tevékenység is.

Helyszín

Békés megye északi részén a Körös folyó egyik holtágának partján található a Pájer Kemping, mely megorizte természetközelségét, nyugalmát. A kemping négyszemélyes faházaival, homokos, tiszta vízu, veszélytelen lankás strandjával, vízi csúszdával, vízi sporteszközeivel, foci-, röplabda-, kosár-, és minigolf-pályával, biliárd, csocso, jéghoki, asztali tenisz játékokkal, horgászati lehetoséggel biztosítja a szórakozást, kikapcsolódást. A Hármas-Körös partja mentén húzódó túraútvonal kellemes sétára, túrázásra és a vízi élovilág megismerésére nyújt lehetoséget. Gyomaendrodön megtekintheto a Tájház és a Kner Nyomdamúzeum is.

Költségek

21.000 Ft, mely tartalmazza a szállás, a a tábor eszközeinek használatát, valamint ezen felül a napi háromszori étkezést is.

Érdeklődés és jelentkezés:

Barsy – Szabó Brigitta
06 70 949 73 41
Barsy – Szabó Zsolt
06 20 553 95 31

3 hozzászólás on Társasjáték és rpg tábort szervez a Szíriusz

  1. balfrász

    Sanyi,

    Virágozzék minden virág!
    A bizarr, hogy egy tisztességes, nagylétszámú eseményt, mondjuk HUNGAROCONt viszont lehetetlen megszervezni kisiny országunkban.

  2. sheenard

    Virágozzék, hajaj, de jó. De ne a Szefantorral együtt, mert elmennék rá én is, és per pillanat nem tudom egy időben a tér két külön szegletét kitölteni 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük