Mozi

Steven Spielberg: Jurassic Park 4 három éven belül!


A San Diego Comic Con egyik legnagyobb bejelentését Steven Spielberg követte el, aki bejelentette: lesz újabb Jurassic Park.

A Tintin című, hamarosan bemutatásra kerülő filmjét promótáló panel során jelentette be, hogy a dinoszauruszok negyedjére is visszatérnek a filmvászonra:

Van egy történetünk. Van egy írónk, aki most írja a treatmentet (~irodalmi forgatókönyv) és remélhetőleg a belátható jövőben le fogjuk tudni forgatni a Jurassic Park 4-et, remélhetőleg a következő 2-3 évben.

Kíváncsian várjuk.


11 hozzászólás on Steven Spielberg: Jurassic Park 4 három éven belül!

  1. Panki

    De remélem, hogy ezt a fegyveres dinoszauruszok ötletet elvetették már, ami még pár éve keringett pletykaként… Szerintem már a harmadik rész is nagyon erőltetett, és újdonságokat nélkülöző volt (jó, plusz egy dínó, ami leteríti a T-rexet, de ennyi).

  2. A második rész nem tetszését a magyar szinkronrendezőnek köszönhetjük. Angol nyelven eredetiben sokkal élvezhetőbb. Bár az első rész mindenképp jobb.
    A 3D-t meg könyörgöm, hagyjuk már meg a gyerekeknek… Felnőtt ember nem 3D-z…

  3. Szerintem az első két rész remek film (könyvben ugyanezt már nem merném leírni, mert könyvben a második borzalmas) – tudom Chello, már írom. 😀 A harmadik pedig inkább egy ajándék a dinórajongó gyerekeknek, és a dinórajongó gyereklelkű felnőtteknek. Minden csak arra szolgál, hogy minél több – és a Jurassic Parknak hála népszerű – dinoszauruszt szerepeltethessenek minél tovább. És azok minél királyabbul fessenek. Nagyjából ugyanaz a kategória, mint a Transformers trilógia. Nekem tetszett, bár attól függetlenül rém gyenge film.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük