TV

Steven Spielberg Halo tévésorozatot rendez


Ha a sci-fi tévésorozatok rajongói vagyunk, akkor bizony eléggé ínséges időket élünk: egy-két kellemes próbálkozáson túl – mint a Continuum, a Defiance vagy a Falling Skies – nem nagyon tudunk az utóbbi időkből olyan valóban sci-fi sorozatot mondani, amiért úgy istenigazából lehet lelkesedni. Úgy tűnik, hogy ezt a zsánert a játékipar mentheti meg: néhány hete kiderült, hogy az EVE Online tévés változatára várhatunk, most pedig bejelentették: Halo sorozat jön, méghozzá Steven Spielberg rendezésében.

A mai napon jelentette be a Microsoft a már nagyon várt új játékkonzolt, az Xbox One-t, amely nem pusztán játékgép, hanem egy szórakoztató központ is kíván lenni. A játékokon túl egyéb tartalmak is várhatók rá – így például egy exkluzív, élőszereplős tévésorozat a Halo alapján, Steven Spielberg közreműködésével.

“Ahogy mindannyian, akik ma itt vagytok, én is évtizedek óta játszom” – vallotta be a rendező. – “A történetek egyre inkább magukkal ragadnak, a technológia fejlődött, és számomra a Halo univerzuma egy csodálatos lehetőség jelent, hogy ott legyek, ahol a technológia és a mítoszkészítés találkozik, hogy valami valóban földrengető szülessen. Elmondhatatlanul izgatott vagyok a nagyszerű úttól, amin járunk: a hősök, világok, csodák, amiket a Halo mutat be.”

A sorozatot gyártó 343 Industries képviselője, Bonnie Ross is hasonló lelkesedéssel beszélt a projectről. Mint elmondta, ő maga nagy rajongója a különböző tévésorozatoknak, mint a Breaking Bad, Band of Brothers vagy épp aktuális kedvence, a Trónok harca.

A Halo tévésorozat egyelőre eléggé korai szakaszban van, még nincs hivatalos címe vagy épp szereplőgárdája. Mindenesetre érdemes lesz rá várni.


36 hozzászólás on Steven Spielberg Halo tévésorozatot rendez

  1. Remek hír! Spielbergenk vannak gyengébb eresztései, de a sci-fi műfajban sztem mindig jót alkot! Különvélemény, A.I. , Világok harca, nekem mind tetszett 🙂

Comments are closed.