SF hírek

13 hozzászólás on Stargate Universe és Sanctuary: mehet tovább

 1. Stargate néző

  A Stargate Universe egy nagy csalódás. Semmi fantázia, semmi látványos történés, semmi humor, csak unalmas vívódás a szereplők között. Némelyik részét egyszerűen áttekertem annyira unalmas volt. Igazából a csillagkapunak sincs szerepe, játszódhatna egy óvóhelyen vagy egy börtönben. A csillaghajó amin játszódik, csak egy díszlet, ők pedig rohangálnak, hogy elöször nincs levegő, majd nincs víz, utána nincs étel, jön a betegség, gyilkosság történt. Annyira unalmas és papíron megtervezett, hogy szinte kitaláljuk miről fog szólni a következő rész. Gagyi.

 2. Azóta az is kiderült, hogy az 1×11 Space április 2-án kerül adásba.

  SG néző: azért az SGA-ban maga Atlantisz sem volt sokkal több egy díszletnél. Amilyen lehetőségek voltak benne, hogy “hűűűű hiperszuperdenagyonfejlett város ez” semmit nem aknáztak ki, semmi igazán nagy dolog nem került ki abból a városból, és nem volt sok értelme annak sem, hogy öt éven keresztül küldözgettek embereket egy másik galaxisba. Ennyiből jó, hogy nincs még film, mert az legalább hihető, hogy a várost nem engedik vissza, hanem a Földön tartják 🙂

 3. sheenard

  De a humor sokat számított. A sorozatot azután amúgy sem lehet komolyan venni, hogy a világegyetemben az össze emberi létforma angolul beszél 🙂

  Mivel az SGU-t nem nézem, hadd kérdezzek valamit: találkoztak már emberekkel vagy idegen lényekkel? Beszéltek velük???

 4. korum

  nem, egyelőre csak egy lezuhant űrhajót találtak, de azt sem nyitották még ki.

 5. Uramisten, Cameron Fantastic Voyage-t újráz, ti meg ilyen baromságokról fossátok a kommentet, nektek cikket írni, jézusom.

 6. sheenard

  Hajrá Cameron, újrázzon csak, egyelőre nem dob fel a hír 🙂

  Hm. Kíváncsi vagyok, hogy másznak ki a nyelvi csávából. Original fordítóprogramot találtak már az űrhajón?

  Mert ha nem, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy a kaputelepítő előűrhajók előtt embertelepítő űrhajók is jöttek…

 7. korum

  Ez az a Cameron, akinek tíz évig tartott kitalálni Pocahontas történetét az űrben, indiánok helyett kék elfekkel? 😀 A fantasztikus utazásban sem félek attól, hogy lennének új ötletei.

 8. Csipkedhetnék magukat annak a lezuhant űrhajónak a kinyitásával; még egy évad, aztán megszűnik a sorozat oszt nem lesz aki kinyissa! 😈

 9. Sheenard: egyelőre csak a homoklényekkel találkoztak, azzal Scott dumált is, de csak a kobakjában, így értették egymást (Air 3, később még feltűntek a Waterban, ott is elég érthetően kifejezték magukat: kinyírtak egy embert 🙂 ). A többi még kérdéses, de a készítők beszélnek egy bizonyos District 9 típusú idegenről. Majd elválik, most már csak történik benne valami 😀

  Chelloveck, most csalódni fogsz bennem, de én az eredetit sem ismerem, így ehhez az újhoz hozzá se tudok szólni… Na jó, valamit mégis hozzá szólok.

  Korum, csak megcsinálni tartott 12 évig, kitalálni már kitalálta ’94-ben. A forgatás is csak másfél-két év volt. A hosszú időt az az új kamera meg anyámkínyja rendszer vette el, ami a film leforgatásához kellett. Az utóbbi 12 évet ennek a kifejlesztésével töltötte (meg a Tiatanicnál búvárkodott 😀 ).

 10. solymosgyu

  Miért csak ez a kettő? A flash forward miért nem? Persze vegyem meg a regényt. És ha ugy nem tetszik?

 11. LM

  Én a harmadik rész után egyébként leálltam a SG:U-val. Az Air 3. eléggé elbizonytalanított. Majd, ha jön az 1.0, akkor dara egyben az összes rész.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük