Star Wars

Star Wars spin-off tévésorozat koncepció


Nem, nem lesz egyelőre semmi a még a lucasi időkben tervezett élőszereplős Star Wars tévésorozatból. A mellékelt rövidfilm egy bizonyos Paul J. Alessi munkája, és egy CTV-s pitchhez készült hangulatkeltő videó volt, ami most megérkezett a videómegosztókra. A Lucasfilm eladása, és az új trilógia miatt nyilvánvalóan nem lesz belőle semmi, de ha a hangulatkeltő ilyenre sikeredett, kíváncsiak lennénk, mit terveztek a sorozat kapcsán.

http://www.youtube.com/watch?v=RML7xtSVlGk


35 hozzászólás on Star Wars spin-off tévésorozat koncepció

  1. Amúgy az előszereplős sorozat most soha nem lesz… Mert vagy 5 éve tervezik… Disney nem nagyon szimpatikus azzal a lépéssel, hogy mindent törölt játékok sorozatot (clone wars nagyon szerettem) STAR WARS 3d … Lucasatrsot is lehúzták a WC-n.. :S Eddig túl sok jót nem hozott a Disney nekünk, de azért bizakodok hogy talán a filmből csinálnak valami fogyaszhatót….

  2. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

Comments are closed.