Star Wars

Star Wars spin-off tévésorozat koncepció


Nem, nem lesz egyelőre semmi a még a lucasi időkben tervezett élőszereplős Star Wars tévésorozatból. A mellékelt rövidfilm egy bizonyos Paul J. Alessi munkája, és egy CTV-s pitchhez készült hangulatkeltő videó volt, ami most megérkezett a videómegosztókra. A Lucasfilm eladása, és az új trilógia miatt nyilvánvalóan nem lesz belőle semmi, de ha a hangulatkeltő ilyenre sikeredett, kíváncsiak lennénk, mit terveztek a sorozat kapcsán.

http://www.youtube.com/watch?v=RML7xtSVlGk


6 hozzászólás on Star Wars spin-off tévésorozat koncepció

  1. Amúgy az előszereplős sorozat most soha nem lesz… Mert vagy 5 éve tervezik… Disney nem nagyon szimpatikus azzal a lépéssel, hogy mindent törölt játékok sorozatot (clone wars nagyon szerettem) STAR WARS 3d … Lucasatrsot is lehúzták a WC-n.. :S Eddig túl sok jót nem hozott a Disney nekünk, de azért bizakodok hogy talán a filmből csinálnak valami fogyaszhatót….

  2. Ebben nagyjából a semminél éppen egy kicsivel kevesebb történt. 40 másodpercig arról szól az egész, hogy random guy megy. És megy. És megy. Azt nem tudjuk hova, hol és miért, de szép nagy csarnok. Aztán random gagyi szébőrfájt, majd VÁÓÓÓÓ *spoiler alert! :DDD*egy kislány, micsoda óriási fordulat! Azta. Hát ettől aztán még az életkedvem is elment kb. :-/

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük