star wars episode 7 cast announce Star Wars

Star Wars: megvannak az Episode 7 főszereplői!


És lő világosság, a starwars.com ma hivatalosan is bejelentette a Star Wars eddig cím nélküli 7. részének főszereplőit. A névsorban természetesen ott az eredeti hármas: Mark Hamill, Carrie Fisher (akik különösen jól rendbe szedték magukat ahhoz képest, hogyan néztek még ki pár hónappal ezelőtt) és Harrison Ford (na, rá eddig sem volt panasz), valamint visszatér Anthony Daniels, Kenny Baker és Peter Mayhew, azaz C-3PO, R2-D2 és Chewbacca. Az új szereplők között pedig akad pár meglepetés, mint Max von Sydow és Andy Serkis, aki a Gyűrűk Ura után most a Star Warsban is kipróbálhatja magát.

A Star Wars Episode VII. főszereplői

Mark Hamill
Harrison Ford
Carrie Fisher
Anthony Daniels
Peter Mayhew
Kenny Baker
Daisy Ridley
Andy Serkis
Domhnall Gleeson
Oscar Isaac
John Boyega
Adam Driver
Max von Sydow

A hírhez tartozik még, hogy a pletykák szerint Han Solo központi szerepet kap a filmben, illetve Daisy Ridley nem véletlen foglal helyet Ford és Fisher mellett: ő ugyanis állítólag Han és Leia lánya lesz. Persze ezek csak pletykák.

 


4 hozzászólás on Star Wars: megvannak az Episode 7 főszereplői!

  1. Nem csináltok esetleg egy összefoglaló cikket arról,h mit lehet tudni ezekről az emberekről, milyen szerepet kapnak, illetve hogy mik derültek ki eddig a forgatókönyvről stb? Ha nagyon menők akartok lenni,akkor május 4-én adjátok ki:-)

  2. Nem csináltok esetleg egy összefoglaló cikket arról,h mit lehet tudni ezekről az emberekről, milyen szerepet kapnak, illetve hogy mik derültek ki eddig a forgatókönyvről stb? Ha nagyon menők akartok lenni,akkor május 4-én adjátok ki:-)

  3. Nem csináltok esetleg egy összefoglaló cikket arról,h mit lehet tudni ezekről az emberekről, milyen szerepet kapnak, illetve hogy mik derültek ki eddig a forgatókönyvről stb? Ha nagyon menők akartok lenni,akkor május 4-én adjátok ki:-)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük