Star Wars

Star Wars: Aftermath


Ahogy korábban már beszámoltunk róla, idén 20 különféle kiadvány érkezik, amivel fel fogják vezetni az új Star Wars trilógiát. Ezek egyike lesz A Jedi visszatér következményeivel foglalkozó Aftermath című regény, Chuck Wending billentyűzetéből.

Mint tudjuk, a korábbi Expanded Universe-t hatályon kívülre helyezte a Lucasfilm, és azóta az ún. Story Group foglalkozik azzal, hogy minden új könyv, képregény, játék, és miegyéb az beleilleszkedjen a kánonba. Néhány regény már meg is jelent a csapat felügyelete alatt, ezek azonban még nem merészkedtek a Return of the Jedi eseményein túlra. Az Aftermath lesz az első, amelyik a Han-Leia-Luke trió utolsó hivatalos kalandja utáni történésekkel foglalkozik.

Íme a fülszöveg:

A második Halálcsillagot megsemmisítették. Pletykák keringenek arról, hogy az Uralkodó és végrehajtója, Darth Vader halottak. Egy új kormányzat formálódik, hogy elfoglalja a Birodalom helyét. De a galaxis egy hatalmas hely, és a felfordulás különböző módon hat a különböző világokra. Vajon mindenki elfogadja a birodalmi uralom végét? Mindenki hallott már az életüket megváltoztató hírekről? Mi próbálja meg betölteni az űrt, amit a Birodalom hagyott maga után? És ki fogja ezt megállítani?

A regény szeptemberben jelenik meg az Egyesült Államokban.


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük