Sci-Fi Filmek

Star Wars – A Jedi visszatér forgatási fotók


A Jedi visszatér forgatására már elég nagy rajongás övezte a Star Wars sorozatot, így George Lucas és stábja mindent megtett azért, hogy minél inkább titokban tartsák a produkciót. A sivatag közepén hivatalosan a Blue Harvest című filmet forgatták, de ezzel sem lehetett megtéveszteni a rajongókat. Annyira nem, hogy voltak, akik fogták magukat és fényképezőgépüket, kisétáltak a sivatagba, és saját képeket csináltak a forgatásról. Alant ezeket nézhetitek meg Ti is.

[slideshow id=10]


 • Tudjátok hogy nézne ki ma ugyanennek a jelenetnek a leforgatása? Egy stúdióban kék/zöld háttér előtt. Nem ugyanaz a hangulata az biztos.

 • garrett27

  Nem, az egész ma úgy nézne ki, hogy egy fickó leül a számítógép elé és megcsinálja.

 • ranger

  Várós a folytatás nagyon!

 • Mármint minek a folytatása, ranger.

 • ranger

  Háthogy most akkor mi lesz? A pilótagyerek meditálni fog egy kövön? Mert ugye a Yoda azt mondta neki, hogy adja tovább amit tanult. Aztán az ilyen mesterek azt csinálják. Sivatagban vagy mocsárban az nekik mindegy. De akkor ki fog főszerepelni? A hercegnő? Tud az egyáltalán hajót vezetni? Mert a múltkor is odavezette azt a nagy izé torpedógömböt a titkos bázishoz. Meg aztán a hercegnőnek kormányoznia kell az ewokokat. Mert ha azok így ész nélkül kiszabadulnak a csillagok közé, akkor aztán tényleg elmentek otthonról. Szépen elintézték a kis szőrmókok, mi? Most aztán vége az egész Birodalomnak? Ott volt az összes nagy hajó, amikor Landóék leoltották a villanyt? Meg aztán Solo kapitány sem mehet már csak úgy el csajozni tandemben a Csuvival, amikor a kedve tartja. Kapna is a pofájára az aranybikinis vaslánccal! Úgyhogy gondolom most majd a Luke gyereke lesz a főhős, aztán úgy képen tenyereli a rosszakat, mint a wookie az őrző-védőt az első részben. Kéne a Lázadóknak is valami új név, mert ha ők lesznek a főnök akkor már nem lázadhatnak tovább. Maguk ellen? Hogy nézne már az ki!Lehetnének mondjuk Intergalaktikus Nato, vagy ilyesmi. De nem akarok politizélni, csak mégse lehetnek öregfiúk csapata. Csak azt nem tudom, most hogy a Vader meg az öreg muksó is megmurdált ki lesz a támadó? De csak vannak még ilyen gonosz lovagok ott ahonnan ezeket szalajtották. Csak tudja ez a rendező, mit akar! Mondjuk azt nem értem, hogy Jabba várát miért baltás malacok őrizték? Nem féltek hogy rendőrök lézerpisztollyal jönnek? Vagy tudtak kung-fuzni? Mert azt nem nagyon láttam. De mondjuk pár manus elrepült a gödör felett, úgyhogy lehet, hogy csak olyan gyorsak voltak, hogy nem láttam. Áh nagyon jó eza film! Főleg amikor a kiskrambó motorozik! Szóval város a folytatás nagyon!

 • a komment a folytatásról: ZSENIÁLIS!!! :))

 • Meg aztán a hercegnőnek kormányoznia kell az ewokokat. Mert ha azok így ész nélkül kiszabadulnak a csillagok közé, akkor aztán tényleg elmentek otthonról. Szépen elintézték a kis szőrmókok, mi? Most aztán vége az egész Birodalomnak? Ott volt az összes nagy hajó, amikor Landóék leoltották a villanyt? Meg aztán Solo kapitány sem mehet már csak úgy el csajozni tandemben a Csuvival, amikor a kedve tartja. Kapna is a pofájára az aranybikinis vaslánccal! Úgyhogy gondolom most majd a Luke gyereke lesz a főhős, aztán úgy képen tenyereli a rosszakat, mint a wookie az őrző-védőt az első részben. Kéne a Lázadóknak is valami új név, mert ha ők lesznek a főnök akkor már nem lázadhatnak tovább. Maguk ellen? Hogy nézne már az ki!Lehetnének mondjuk Intergalaktikus Nato, vagy ilyesmi. De nem akarok politizélni, csak mégse lehetnek öregfiúk csapata. Csak azt nem tudom, most hogy a Vader meg az öreg muksó is megmurdált ki lesz a támadó? De csak vannak még ilyen gonosz lovagok ott ahonnan ezeket szalajtották. Csak tudja ez a rendező, mit akar! Mondjuk azt nem értem, hogy Jabba várát miért baltás malacok őrizték? Nem féltek hogy rendőrök lézerpisztollyal jönnek? Vagy tudtak kung-fuzni? Mert azt nem nagyon láttam. De mondjuk pár manus elrepült a gödör felett, úgyhogy lehet, hogy csak olyan gyorsak voltak, hogy nem láttam. Áh nagyon jó eza film! Főleg amikor a kiskrambó motorozik! Szóval város a folytatás nagyon!

 • Czeróczki Tibor

  Sziasztok!
  Van valakinek eladó Star Wars dolgai?
  T.: Tibor

 • Czeróczki Tibor

  Ja ,az e-mail címem: cerka75@mailbox.hu
  T.: Tibor