Star Trek

32 hozzászólás on Star Trek film IMAX mozikban is

 1. Miután idén a tesze-tosza tüskelöki tulajok kijelentették, hogy a hazai IMAX-ban márpedig ők nem fognak szórakoztató filmet vetíteni, mert nem éri meg, én nem is várom, hogy a fejlődő országoktól is lassan elmaradó hazánkban IMAX-ban legyen ez, vagy bármelyik másik film. Jó nekünk az 5-10 éves dokumentumfilmek, meg a koncertek (csak nem tudom, miért csodálkoznak, hogy azokra a kutya sem kíváncsi).

 2. Peter Petrelli

  Engem zavar hogy a hirek csak arrol szolnak milyen jo lesz a movie latvanya. Mi van a sztorival a Trek hangulattal es a tobbivel, ami sokkal fontosabb mint a latvany?

  A regi trek sorozat meg most is nagyon jo pedig latvanyban elavult.

 3. Nyilván azért szól erről minden hír, mert csak ezt tudni biztosan. Abramsék hétpecsétes titokként őrzik a sztorit, alig szivárgott még ki valami, így nagyon nehéz lenne róla beszélni. A hangulatról meg aztán végképp nehéz lenne szólni, mivel az a teljes film megtekintésekor, és nem képek vagy trailerek megnézésekor dől el.

 4. Peter Petrelli

  pedig jo lenne ha tortenet s hangulat szempontjabol is kapnank biztatot

 5. Aki már látta, az azt mondja, hogy nagyon jó film (bár ebben valószínűleg lehet némi promóciós háttérszél). Illetve, az SFportal találkozón Stillwell és Arnold odáig meg vissza voltak tőle.

 6. Peter Petrelli

  ez valahol megnyugtato de annak idejen a nemesisrol is mindenki elore aradozott szoval megsem nyugodtam meg

Comments are closed.