Star Trek

Star Trek 2: Into Darkness – 24 nagyfelbontású kép


A Paramount az új Star Trek film májusi premierjéhez közeledve 25 nagyfelbontású képet tett közzé – íme.

Kattints a képekre a teljes méretért!


9 hozzászólás on Star Trek 2: Into Darkness – 24 nagyfelbontású kép

  1. Én nagy Star Trek rajongó vagyok már kiskgatyásként de sosem lesz olyan mondanivalós történetek, amiket az 1960-as sorozat adott Spock, Kirk, Dr McCoy és a többiek. Ez sem rossz, az első sem volt, csak itt maga a színészek mindenki túl tökéletes nincsen már manapság karakteres arc alak stb. ezek a filmek már csak az akcíó és a látványra futnak, de hát ilyen igények vannak a filmiparban.

  2. Szégyellem magam, de én nem várok 1960-as évekbeli mondanivalót, jöjjön a látvány, az akció és az imádnivaló karakterek poénjai. 😀 A TOS-t kiscsávóként sem azért szerettem, mert olyan mélyen elgondolkodtatott (egy kukkot sem értettem én öt évesen németül… na most sem), hanem mert ott volt az a frankó űrhajó, ami látványosan röpködött és akciózott, és lődöztek a fézerekkel, és Kirk, meg Spock, meg McCoy olyan viccesen játszottak (igen, öt évesen Shatner vicces volt, nem röhejes :)). Na, számomra ezt adta vissza a 2009-es film, akció, látvány, humor. Szóval, szégyellem magam… Na jó, hazudtam, nem szégyellem magam, hanem piszkosul várom a filmet. 😀

  3. Dzséjttel értek egyet, sőt, azt is megkockáztatnám, hogy ha anno Roddenberrynek is a rendelkezésére állt volna ugyanez a büdzsé és ugyanez az effekt-technika, akkor valami hasonlót forgatott volna. Mindig is nagyon fontos volt a Trekben a karakterek közötti viszony és a KALAND.

  4. Eleve ööö… komoly mondanivaló a TOS-ban? Volt néhány kivételesen jó epizód, nade azért annyira nem kell megszépíteni az emlékeket 😉 Némi kaland, némi mondanivaló, a karakterek interakciói, humor, sci-fi – erről szólt az eredeti sorozat, és a rebootolt filmek is megadják ugyanezt, sokkal látványosabban és valamivel hitelesebb színészi játékkal. Nem értem, hol itt a probléma 🙂 És igen, én is várom a filmet.

  5. “Eleve ööö… komoly mondanivaló a TOS-ban? Volt néhány kivételesen jó epizód, nade azért annyira nem kell megszépíteni az emlékeket”

    Az 1960-as évek Amerikájában, a hidegháború közepén egy olyan társadalmat ábrázol, ami félretette problémáit, bajait, nincsenek háborúk, ellentétek, faji megkülönböztetés, nincs éhínség, szegénység, és az emberek azért dolgoznak, hogy fejlődjenek, és jobbá tegyék maguk körül a világot. Utópisztikus? Nyilván. 🙂
    De hogy ne lenne mondanivaló? Azt azért nem állítanám.

Comments are closed.