Mozi - TV

37 hozzászólás on Roland Emmerich rendezi az Alapítvány filmet

 1. Hogyhogy sose? Hát a 200 éves enber? Az smafu?

  Szerintem, ha jó az alapanyag (márpedig itt jó), és készül belőle egy tisztességes forgatókönyv, akkor nem olyan nagy baj az, hogy Emmerich rendezi.

 2. Chaya

  Egy ideje már vártam erre, hogy valaki gondol egy nagyot és merészet, és mint a Gyűrűk Ura esetében Peter Jackson, filmre meri vinni ezt az univerzumot. Roland Emmerich pedig remek választás szerintem erre a hatalmas feladatra. Lehet-e már tudni azt, hogy várhatóan mikorra fog elkészülni az első film? Legalábbis feltételezem, hogy több is lesz. Imádom Asimov műveit, mondanom sem kell.:)

 3. Egyet értek Chelloveckkel. Emerich nem rossz rendező, az alapanyag jó, szóval, ha más nem, szórakoztató film lehet belőle.

 4. Chaya

  Már csak azért is szeretem Emmerichet, mert a CSillagkaput neki köszönhetjük. Úgy érzem, ez a feladat neki való.

 5. Emmerich nagyon látványos, izgalmas és akciódús scifiket tud csinálni, én pl. a Függetlenség Napján kimondottan bírom tőle. A Csillagkapu se rossz, de én inkább a sorozat rajongója vagyok, mintsem a filmé.

  Viszont nem tudom, én az Alapítvány esetében nem feltétlen látványos és akciódús filmet várok – márpedig Emmerich inkább olyat fog csinálni belőle.

Comments are closed.