Sci-Fi Filmek

RoboCop 2014 trailer


Megérkezett az első előzetes a 2014 február 7-én bemutatásra kerülő RoboCop reboothoz. A film 2028-ba helyezi az eseményeket, amikor is az OmniCorp vállalatcsoport a robot technológia piacvezetője. A drónjaik sorra nyerik meg a háborúkat az Egyesült Államok számára – úgy döntenek, hogy a harci eszközöket belföldön is bevetik a bűnözők megfékezésére. Alex Murphy egy szerető férj, apa és egy jó zsaru, aki nap mint nap harcol a detroiti alvilág ellen. Miután súlyosan megsérül, életének megmentésére egyetlen lehetőség kínálkozik: az OmniCorp robotikus eszközökkel ruházza fel őt. Visszatér az utcákra, elképesztő képességek birtokában – de emellett olyan problémákkal kell szembenéznie, amikkel az átlagembernek soha.

http://www.youtube.com/watch?v=UuVphAuRo7Q


19 hozzászólás on RoboCop 2014 trailer

 1. Oké, ezt sem fogom megnézni moziban. Ami nem tetszik: koncepció, dizájn, a Robót alakító színész, lightosítás, az eredeti drámájának totális és ostoba mód történt kiirtása. Kérem a következőt!

 2. Szinte már sejtettem, hogy ez is megújításra kerül, csak ilyenkor nem veszik figyelembe, hogy az akkori technikával, a történettel ez akkor volt jó! De ettől még jó lehet! A felújított sci-fikben az a szar, hogy sejti előre az ember miről is szól, mert gondolom az alap történet az lesz, mint a régi első része. De látom azért a bemutatóban és az IMDB oldalon, hogy nagy remek színészek is állnak az előtérben vagy a háttérben 🙂 (y)

 3. Sztori: Még nem sokat tudtunk meg, ne temessük! Egy jó pilot rész elkélne valóban, erős sztori vonallal, kiemelve a fő”hős” átalakulásának minden mozzanatát; és jól bemutatva az OmniCorp-ot.
  Ami a robotot illeti: Legalább a dizájn távolról hajaz a régire. Sisak, pisztoly, izmosnak látszó külső váz.
  A régi filmben a főgonoszok képzelt erkölcsi világa kb a mostani cégfejesek/politikusok valódi erkölcsi világának felel meg. Ideje lenne agyafúrt főgonoszt állítani, egy stílusos zsenit. Ebből a szempontból Hugh Laurit én fantasztikusnak tartottam volna a szerepre, főleg a House-os karakter “stigmával”.

 4. Egy előzetesből még nem ítélek, de várok egy hangulatosabbat, mely nem a lövöldözésre épül, hanem pl a világ bemutatására.

 5. Az eredeti filmben a Robotzsarunak fogalma sem volt róla, hogy anno ő ki volt, hanem szépen lassan ébredt öntudatra, a sztori is erre volt építve. Ez adott mélységet az egésznek, ettől volt szerethető. Itt nemcsak ő van tisztában azzal, hogy ő kicsoda, hanem a felesége is. Nem akarok nagy szavakat használni, de tényleg a lelkét szedték ki a Robotzsaru történetének. Kíváncsi vagyok, hogy helyette kapunk-e más történeti elemet, mélységet, ami miatt szerethető lesz a film, vagy csak egy újabb CGI akció ömlengést, amit már azután elfelejtünk, hogy kijöttünk a moziból (ha egyáltalán megnézzük a moziban…).

 6. hát ez egy csúnya benézés … az eddigi rimékeket azért fogadtuk jól, mivel azok mélyítették az eredeti karaktereket és a világot amiben a történet játszódik … de ez ránézésre minden területen csak butítja az eredeti koncepciót.

 7. hát, az első tréler alapján a készítők bizony felköptek egy nagyot és aláálltak..
  Ez is hasonló “jónak” ígérkezik, mint az új Total Recall-rettenet.. 🙁

 8. hát, az első tréler alapján a készítők bizony felköptek egy nagyot és aláálltak..
  Ez is hasonló “jónak” ígérkezik, mint az új Total Recall-rettenet.. 🙁

 9. hát, az első tréler alapján a készítők bizony felköptek egy nagyot és aláálltak..
  Ez is hasonló “jónak” ígérkezik, mint az új Total Recall-rettenet.. 🙁

 10. nem értem a siránkozókat. aki az eredeti Robotzsarut akarja, az nézze meg az eredeti Robotzsarut. annak ugye nem sok értelme lenne ha az egészet egy az egyben újrafogatnák… akik most harminc alattiak, azok jó esetben már hallottak az eredeti filmről – nekik ez egy vatta új film lesz. az hogy mind a zsaru, mind a felesége tudja hogy mi merre hány méter, teljesen új lehetőségeket nyit meg – érzelmi ingadozások, zsarolás, stb. azt meg pláne nem értem hogy miért kellene a beleknek ömlenie? attól lesz jó és akciódús egy sci-fi/akció?

 11. nem értem a siránkozókat. aki az eredeti Robotzsarut akarja, az nézze meg az eredeti Robotzsarut. annak ugye nem sok értelme lenne ha az egészet egy az egyben újrafogatnák… akik most harminc alattiak, azok jó esetben már hallottak az eredeti filmről – nekik ez egy vatta új film lesz. az hogy mind a zsaru, mind a felesége tudja hogy mi merre hány méter, teljesen új lehetőségeket nyit meg – érzelmi ingadozások, zsarolás, stb. azt meg pláne nem értem hogy miért kellene a beleknek ömlenie? attól lesz jó és akciódús egy sci-fi/akció?

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük