Képregényfilmek

Nem reboot a The Amazing Spider-Man film


Bár idáig a rajongók és az újságírók is tényként kezelték, úgy tűnik, mindannyian tévedtünk: a készülő Spiderman film nem reboot lesz, állítja Avi Arad executive producer.

Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban azt nyilatkozta, hogy a The Amazing Spider-Man nem újraindítja, hanem kiegészíti a szériát – olyan történeteket mesél el, amelyek az eddigi három film körül történtek. “Szeretnél többet tudni a Pókemberről? Ez a film azokról a történetekről szól, amiket nem láttál a három filmben” – mondja.

Az új film tehát nem törli az eddigiek cselekményét, hanem beleszövi az új sztorit azokba. Hogy mennyire sikeresen, azt 2012 július 3-ától fogjuk tudni – az Egyesült Államokban legalábbis akkor jön az Andrew Garfield (Spiderman) és Emma Stone (Gwen Stacy) főszereplésével készülő epizód.


4 hozzászólás on Nem reboot a The Amazing Spider-Man film

  1. Aradnak mondja meg valaki, hogy amit mond, az marhaság:)
    Csak rebootként lehet tekinteni arra, amiben újra elmesélik, hogy Parkert megcsípi egy pók. Tehát újrakezdik az egészet. Talán arra érthette, hogy végre feltűnik a Gyík is, amit a negyedik részben akartak megvalósítani.

  2. Aradnak vagy elgurult a gyógyzsere, vagy a nézőket nézi hülyének, vagy egyszerűen nem tudja, mit beszél. Gwen benne volt a harmadik részben, ott ismerte meg Peter-t. A rebbot az reboot, bárhogy is akarják leplezni.

Comments are closed.