Mozi

Napipletyka: Fiatal Indiana Jonest keresnek


Indiana Jones mozifilmek Harrison Ford nélkül? Szkeptikusak vagyunk a hírrel kapcsolatban, de az örökké pletykás Latino Review információi szerint már keresik a színészt, aki eljátszhatja az ikonikus főhős újabb kalandjait.

Afféle James Bondos megközelítést alkalmazna Steven Spielberg és George Lucas a karaktert illetően, egész egyszerűen a 71 esztendős Harrison Fordnál fiatalabb színészt keresve a főszerepre. Azt viszont biztosra veszik, hogy nem reboot lenne az új sorozat, hanem egyszerűen csak egy színészcsere történne.

Lucasfilm felvásárlásával ugyebár az Indiana Jones-jogok is a Disneyhez kerültek, kérdés, hogy találnak-e olyan jó, és a rajongókat is kielégítő megoldást, amivel pénzt tudnak csinálni ezen jogokból. Egyelőre úgy néz ki, hogy Harrison Ford szereplése egy új Indy-filmben egyáltalán nincs kizárva, de az idő elteltével egyre kisebb a valószínűsége – és egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármi is történne ezen a fronton, a mindenféle pletykáktól eltekintve. Ha ez a terv befulladna, akkor a Latino Review szerint a stúdió fel van készülve arra, hogy egy fiatal színésszel helyettesítsék Fordot.

Az oldal szerint az egyik lehetséges jelölt Bradley Cooper lenne:

Bradley-Cooper-Photo

Egy másik információ szerint Frank Darabont írhatja a következő filmet, legalábbis egy lehetséges történetet állítólag feldobott a stúdiónak.

Ti mit gondoltok, le lehetne cserélni Fordot egy fiatalabb színészre?


7 hozzászólás on Napipletyka: Fiatal Indiana Jonest keresnek

  1. Hát, az én szememben mindig is csak egy Indi fog létezni, az pedig ford.
    Minden már nem Indiana film, még ha ezt a címet is ragasszák rá.

  2. Hát, az én szememben mindig is csak egy Indi fog létezni, az pedig ford.
    Minden már nem Indiana film, még ha ezt a címet is ragasszák rá.

  3. Én már az ifjú Indi kalandjaitól is rosszul voltam! Egyébként abban volt egyetlen rész, ami a későbbi Indi kalandjaira utalt volna? Egy parányi misztikum? Netán ereklyevadászat?

  4. Afféle James Bond stílusban lehetne folytatni, mindig más szinész 4-5 flilmenként! Vicces lenne, csak elég karakteres főszereplő kell hozzá!

  5. Na megint ami jól megosztja majd az embereket. Van aki szeretni fogja, van aki nem, de nézni egyszer megnézik, mert mégiscsak na! 😀

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük