Mozi

Napipletyka: Fiatal Indiana Jonest keresnek


Indiana Jones mozifilmek Harrison Ford nélkül? Szkeptikusak vagyunk a hírrel kapcsolatban, de az örökké pletykás Latino Review információi szerint már keresik a színészt, aki eljátszhatja az ikonikus főhős újabb kalandjait.

Afféle James Bondos megközelítést alkalmazna Steven Spielberg és George Lucas a karaktert illetően, egész egyszerűen a 71 esztendős Harrison Fordnál fiatalabb színészt keresve a főszerepre. Azt viszont biztosra veszik, hogy nem reboot lenne az új sorozat, hanem egyszerűen csak egy színészcsere történne.

Lucasfilm felvásárlásával ugyebár az Indiana Jones-jogok is a Disneyhez kerültek, kérdés, hogy találnak-e olyan jó, és a rajongókat is kielégítő megoldást, amivel pénzt tudnak csinálni ezen jogokból. Egyelőre úgy néz ki, hogy Harrison Ford szereplése egy új Indy-filmben egyáltalán nincs kizárva, de az idő elteltével egyre kisebb a valószínűsége – és egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármi is történne ezen a fronton, a mindenféle pletykáktól eltekintve. Ha ez a terv befulladna, akkor a Latino Review szerint a stúdió fel van készülve arra, hogy egy fiatal színésszel helyettesítsék Fordot.

Az oldal szerint az egyik lehetséges jelölt Bradley Cooper lenne:

Bradley-Cooper-Photo

Egy másik információ szerint Frank Darabont írhatja a következő filmet, legalábbis egy lehetséges történetet állítólag feldobott a stúdiónak.

Ti mit gondoltok, le lehetne cserélni Fordot egy fiatalabb színészre?