Mozi - TV

Mozi előzetesek: A sötét lovag – Felemelkedés, Prometheus, A csodálatos Pókember


Egy szinkronizált és két feliratos film előzetes érkezett hozzánk az Intercom jóvoltából: a Batman széria lezáró darabjának, A sötét lovag – Felemelkedés című film bemutatója magyar nyelven, míg a Pókember és a Prometheus előzetesei magyar felirattal tekinthetőek meg alant.

A sötét lovag – Felemelkedés

A csodálatos Pókember

Prometheus

Ti melyik filmet várjátok a legjobban ezek közül?


41 hozzászólás on Mozi előzetesek: A sötét lovag – Felemelkedés, Prometheus, A csodálatos Pókember

 1. Jaj de csinik azok a #@#@# 16-os karikák a sarokban. Remélem a film alatt is kint lesznek végig. :S Batman és Prometheus várós, Pókember annyira nem izgat.

 2. A Hobbitot. ;0P
  Viccet félretéve: mindhármat. Az egyikre már egy hónapot sem kell várnunk, és a többi is mindjárt itt lesz. :0))

 3. Jaja, tudok erről a törvényről, bár a ti cikketeken csak átrohantam. Engem is felháborít, mondom, főleg ha a mozivásznon is vissza fog köszönni az egész film alatt. Már a múltkor felidegesítettem magam a Bosszúállók előtt, amikor az előzetesek közben dupla annyi korhatáros karikát szórtak szét.

 4. kwindu

  BATMAN de qu…..ra várom az előzö két rész is zseniális remélem ez még azokat is fölözi:-)

 5. Pedig én baromira várom már a MIB3-at (MIIIB?), de akárhányszor írni akarok róla, mindig valami piros xar villan a szemembe, aztán…

 6. Azért annyira nem “bés” az, főleg így, hogy jobban követi az eredeti eseményeket a sztori, valamint az új Parker szerencsétlenség létére sokkal szimpatikusabb a Maguire fickónál. Egyébiránt a kész filmet még nem látta senki, a trailert meg nem minidg vágják össze jól (sőt, van hogy a trailer jobb, mitn a film, vagy épp fordítva ugye).

  Prometheus esetében meg már attól félek, hogy már a trailerben ellőtték a film összes látnivalóját…

  SZámomra mind közül a Batman a legvárósabb, utána jön a Pukkember, majd a Pro. :))) De mindhármat nagyon kíváncsian várom.

Comments are closed.