Star Wars

Minden évben új Star Wars film jön


A CinemaCon-on jelentette be hivatalosan a Disney, hogy 2015-től kezdve minden évben lesz újabb Star Wars film – ezzel hasonló ütemet fognak diktálni, mint ahogyan a Marvel-filmek esetében már megszokhattuk. 2015-ben jön az Episode VII, és utána két évente, minden páratlan évben fog érkezni egy-egy újabb számozott epizód. Így az új trilógia 2019-ben fog befejeződni.

A páros években, 2016-tól kezdve önálló Star Wars filmek jönnek, amik nem részei a trilógiáknak, nem sorszámozott epizódok. Hogy pontosan miket terveznek, arról hivatalosan még nem nyilatkoztak, de a korábban már pletykált karakterfilmek lehetnek a legvalószínűbbek. Ha igazak ezek a pletykák, akkor Boba Fett és a fiatal Han Solo kaphat önálló filmet.


43 hozzászólás on Minden évben új Star Wars film jön

 1. Gyerekek, nem kell ettől félni, az előzménytrilógia megfelelően alacsonyra tette a lécet ahhoz, hogy bármelyik jobb filmes megugorja azt. 🙂

 2. Nem olyan rossz ez. Ha hozzák a Marvel minimumát akkor nagy pofára esés nem lesz. A számozott részektől Bosszúállók, a külön részeknél pedig Vasember színvonalat várok el. Persze biztos be fog csúszni így is pár Amerika kapitány gagyi, de mivel Star Wars és űrben játszódik, így még azt is könnyebben fogom megemészteni. Szerintem ez jó hír. Mindenképp jobb, mintha nem lenne semmi se.

 3. Én is rezgést érzek az erőben…
  …és pont a Bosszúállók-Vasember párhuzamot mondtam volna…
  …de csak, mert Disney-st nem tudtam volna…
  …:-(

 4. kwindu

  Jaj,az erő háborog a söté oldal erősődik 🙁 Atya világ futoszalogon gyártott szemét szagát érzem. De ne legyen igazam !

Comments are closed.