TV

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – hivatalos szinopszis


Joss Whedon ősszel startoló sorozata a sima S.H.I.E.L.D. helyett ezentúl Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. címre hallgat, derült ki az ABC tévécsatorna közleményéből. Plusz dobtak egy hivatalos szinopszist is.

Phil Coulson ügynök visszatér a világméretű rendfenntartó erő, a S.H.I.E.L.D. kötelékébe az Avengersben történtek után is. Ő az, aki összeszed egy kisebb csapat, magasan képzett ügynököt, hogy kivizsgáljanak olyan eseteket, amiket nem titkosítottak – még. A csapat tagja Grant Ward ügynök (Brett Dalton), aki harci jártassága mellett a kémkedésben is otthon van; Melinda May (Ming-Na Wen) harcművész és pilóta; Leo Fitz (Iain De Caestecker) és Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge) brilliáns, ám szociálisan kissé esetlen tudósok, végül pedig Skye (Chloe Bennet), egy újonc hacker.

Készüljetek egy epikus kalandra, ami megmutatja a reményt és az emberi szellem csodálatosságát – írja a közlemény. Ez a szuperhősök, idegenek és a szokatlan világa – valamint az akcióé, a látványé és az egész világot áthidaló történeteké. A sorozat az emberségről szól a nagyon emberi, szuperképességek nélküli S.H.I.E.L.D. ügynökökön keresztül – akik együttesen többek, mint külön-külön, és ez megváltoztatja a világot.


4 hozzászólás on Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – hivatalos szinopszis

  1. “.. brilliáns, ám szociálisan kissé esetlen tudósok ..” – sorozatban-filmben nagyon ritkán láttam másmilyen tudóskaraktert. Talán a Torchwood-ból Owen, és a Fringe-ből Peter volt a kivétel (bár ez utóbbi abszolút nem tipikus tudóskarakter volt).
    Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a sorozatból, előzetesen ígéretes.

  2. Gerzson

    De hogy hozzák vissza Coulsont? Mert eddig ennyi az IMDB-ről is kiderült. 😛

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük