Star Trek

Leonard Nimoy a Star Trek 2-ről


A készülő Star Trek 2 egyik legnagyobb kérdése volt, hogy akkor Leonard Nimoy ismét feltűnik-e a filmben. A pletykákat táplálta az a tény is, hogy a színész feltűnt a forgatáson is, és viszonylag gyakran találkozik a stáb egyes tagjaival is. Nimoy vulkánihoz illő határozottsággal és logikával oszlatta el a pletykát.

Valamelyik nap ellátogattam a díszletbe és ez elindított egy pletykát, hogy vajon mit csinálok a filmben. Mindezek azonban csak spekulációk. Rendszeresen beszélgetek ezekkel az emberekkel. Zachary Quinto és én olyan gyakran ebédelünk együtt, ahogy csak tudunk. Három-négy hete is volt egy ilyen alkalom. J.J.-vel a családról beszélgetünk. A szülei és én jópár éve barátok vagyunk; már azelőtt régóta ismertem őket, mielőtt találkoztam volna J.J.-vel. Szóval gyakran beszélgetünk.

Egy nap meglátogattam a forgatási helyszínt, mivel sosem láttam a hidat. Amikor az előző filmen dolgoztam, egyetlen jelenetem sem játszódott az Enterprise hídján. Látni akartam a hidat, és a híd elképesztő volt. Gyönyörűen megtervezett és megépített híd.

Beszélgettünk. Ez nagyszerű. Azt hiszem, gigantikus film lesz. Nézzétek, azt hiszem, összeszedett egy nagyszerű szereplőgárdát; az íróinak jó képzeletük van és energikusak. Azt hiszem, egy újabb nagyszerű Star Trek filmet fogunk látni.

Bár Nimoy néhány éve visszavonult, azért néha feltűnik egy-egy cameoban – mint például néhány hete a The Big Bang Theory-ban hallhattuk a hangját, amint egy Spock-bábút szólaltatott meg. Ezek a visszavonulás utáni apróbb munkák hozzátartoznak ahhoz a folyamathoz, ahogy a színész “lelassít”. Mint elmondta, olyan számára, mintha egy gőzhajó kapitánya megállást rendelne el – de egy hajó nem áll meg abban a pillanatban, hanem kell idő, amíg lelassul. Nimoy sem képes egyik pillanatról a másikra megállni, néha muszáj néhány munkát elvállalnia, amit élvez. Különben unatkozna.


12 hozzászólás on Leonard Nimoy a Star Trek 2-ről

 1. AnarchoiD

  Hamar kameo : ne feledjuk a Fringe evadzarast se .. 😉

  amugy poen a captcha, talan veletlen hogy egy “alien” race nevet kelett beirnom ? 🙂 vagy dirakt igy lett a capcha birizgalva 😉

 2. Zsox

  Én a helyében nem nagyon dicsekednék a Zachary Q.-val kapcsolatos programokkal…
  Gondolom nyílt titok, hogy a srác meleg.

 3. Szikra Márta

  Zsox, vannak normális emberek, akiket nem érdekel, mit csinál ZC az ágyban, és nem ez alapján ítélik meg. És nem nyílt titok, ő maga jelentette be.

 4. napocskin

  Zsox, most ez hogy jön ahhoz, hogy együtt ebédelnek…? Nimoy egyébként általában Twitteren is meg szokta említeni az ilyen alkalmakat, meg oda-vissza bohóckodnak, nagyon szórakoztató. Vannak normális emberek, akik nem foglalkoznak azzal, hogy meleg. Nimoy amúgy is óriási fazon – én még mindig reménykedek egy kicsit, hogy feltűnik a filmben.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük