Események

43 hozzászólás on Kritikus kritika – előadás az Írószövetségben

 1. Pedig egy éve mondom én is, hogy az este órás kezdés sokkal jobban feküdne azoknak, akik melóból esnének be ezekre a szeánszokra.

 2. acélpatkány

  …meg azok kedvéért is készülhetne hangfelvétel, akik nem BP-ek.
  XXI. század, emberek.

 3. @sheenard-ra hagyományoztam a videókamerámat, mivel én egyáltalán nem biztos, hogy a végére odaérek.

 4. Ben, lélekben veled voltunk! Én se jutottam el, remélem, hamar felkerül a felvétel.Mert esetleg belehalok a kiváncsiságba, és akkor az sf hősi halottja leszek.

 5. sheenard

  71 percet forgattam… de az előadás szövege olvashatóan is felkerül az SFportal.hu-ra.

 6. Kelt

  @sheenard
  Örök hála. Igaz főleg a vita érdekelt volna, hogy például előkerült-e a bolsevizmus. 😉

  @acelpatkany
  Nincs még technológia, ami kielégítően tudna streamelni sörözésélményt. Huszonegyedik század ide vagy oda, ez rohadtul nagy probléma.

 7. fél OFF:

  A Meetupok kapcsán állandóan előkerül a streaming kérdéskör is, a Tündérgyárban pl. már pont van Wifi, csak épp a színpad környékére fogy el a jel. Múltkor már a telefonomnak mintha lett volna elég sávszélessége, csak épp a notebookkal nem akarta megosztani a netet. De legközelebb is próbálkozunk, hátha végre összejön.

  De amit @kelt elftárs ír, az igaz: az előadásokat tudjuk közvetíteni, az utána következő társadalmi élet / piálás hangulatát már nem. Hiába van streaming / Facebook / Twitter, whatever, a legjobb social media app továbbra is a sör, aminek a virtualizációját (hál’ istennek) még nem találták fel.

 8. Acél: rá se ránts, nem sokára jön az elő-Szefantor. Én pl nem is értem, hogy nem vettem eddig részt egy Szefin sem, amikor 6 évig voltam egyetemista az SZTE-n. ????

 9. Attila

  Hallottam, nagyjából mi volt szó az előadáson. Szórakoztató, mennyit tud rejszolni velem kapcsolatban a gittegylet.

  Azon tűnődöm, hogy ha a jelenlevők – köztük az előadást tartó – könyveiről készült kritikáim helye, stílusa, felépítése stb változatlan lett volna, de történetesen dicsérőre sikerül, akkor is ennyit nyammogtak volna a stíluson, felépítésen satöbbin – szigorúan irodalmi szempontok alapján! -, vagy csak kedves mosollyal hoznák a következő könyvük tiszteletpéldányát, kritikára, köszönettel…

 10. Please let me know if you’re looking for a writer for your blog. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!

Comments are closed.