Mozi - TV

38 hozzászólás on Klasszikus Battlestar Galactica reboot?

 1. sheenard

  Én nem tudok szavazni, mert nincs olyan lehetőség, hogy:

  A régi felújítva csak jobb lehet a mostani depressziós, mindenkimeghal-hamegnem-akkorcylon sorozatnál

  😛

 2. Hát szerintem, ha egy sorozat alapötlete ott kezdődik, hogy kihal az emberiség, és csak egy ezredszázalékuk marad életben, akkor az a minimum, amit elvárok, hogy mindenki (legalább egy kicsit) depressziós legyen. Ha űroperát akarok nézni, maradok az eredeti Star Warsnál.

 3. Ysu, végülis a Star Warsban is történt ilyen – felrobbantottak egy komplett bolygót a Halálcsillaggal, Leia 20 perccel később meg vidáman lesmárolja az ikertesóját. 😀

  Túl sokat mondjuk nem láttam az eredeti BSG-ből, de amennyit igen, az egy szimpla Star Wars utánérzés volt nekem. Amikor anno meghallottam, hogy felújítják a Battlestar Galacticát, akkor egyetlen kérdés merült fel bennem: “MIÉRT????”

  Végülis ha a classic rajongói kedvéért csinálnak egy új BSG sorozatot vagy filmet, bánja a kánya, de nekem a Sci-Fi Channel változat lesz az IGAZI, és ez az űropera-stílus meg csak valami alternatív bohócság.

  Mondjuk túl sok hitelt azért nem adok ennek a hírnek, Glen A. Larson állandóan BSG folytatásért, meg mozifilmért kavar, oszt sose lett belőle semmi.

 4. Hány Glen A. Larson film is készült eddig?
  Egy se.
  Akarni akart, Knight Ridert, meg BSG-t, meg Magnumot…
  De sose lett belőle semmi.
  Talán jobb is.

  Olyan lehetőség miért nincs, hogy “Úccse’ lesz belőle semmi, csak Larson-papa kavar.” ? Így nem tudok szavazni. 🙂

 5. sheenard

  Én még mindig nem tudok szavatzni, mert leegyszerüsítve, nincs olyan:
  Engem a mostani se érdekelt, és az se fog.

  Fúúúúúúúúúúúúj, rossz a szavazás 😛

 6. Peter Petrelli

  sheenarddal ertek egyet ez az uj battlestar galactica katasztrofalis. 5 reszt tudtam vegignezni belole. ennel barmi mas csak jobb lehet!

 7. Aki a magyar tévében nézte, annak el is hiszem, hogy katasztrofálisnak tartja, mert a fordítást úgy elcseszték, hogy teljesen értelmetlenné vált az egész. De attól még a sorozat jó, tele WTF pillanatokkal. Bár most így az utolsó részeknél kissé csalódást okoztak a légbőlkapott megoldásokkal meg a legutóbbi részben a rossz vágással, ami értthetetlenné tett egy jelenetet…

Comments are closed.