Sci-Fi Filmek

Katee Sackhoff a Riddick 3-ban


Forog a Riddick 3, Vin Diesel új filmje, ahol több érdekes mellékszereplő is feltűnik: míg Karl Urban, a második epizód egyik kiemelt szereplője igazából csak egy hosszabb kameoban tűnik fel, mint Vaako, addig lesznek újabb karakterek is.

Andreas Apergis neve valószínűleg nem cseng túl ismerősen a hazai nézőknek, főleg tévés szerepei voltak idáig, mint például az Emlékmás, vagy a Being Human mellékszerepeiben láthattuk őt. Ugyanakkor rengeteg videójátékban is szinkronizált, mint az Assasin’s Creedben vagy legutoljára a nagy sikert aratott Deus Ex: Human Revolutionben adta Francis Pritchard hangját.

A Riddick 3-ban az előző epizódban feltűnt sötét papság vezetőjét fogja alakítani.

Katee Sackhoff is komolyabb szerepet fog kapni a filmben, persze róla sem tudunk túl sokat: egy Dahl nevű zsoldos bőrébe bújik, akinek az a hálátlan feladat jut, hogy el kell kapnia Riddicket, azt meg láttuk már korábban, hogy mennyire szoktak sikeresek lenni az ilyen vállalkozások.


3 hozzászólás on Katee Sackhoff a Riddick 3-ban

  1. ranger

    Han Solot kéne Riddickre küldeni. Megmondaná neki mi a véleménye erről a humbugról, oszt akkor aztán jóéccakát. A dvd ismertetőjébe meg csak annyi kerülne, hogy: Solo Shoot First. Riddick’s dead. Csillagközi magyar fordításban: Kopasz Conan Skywalkernek lőttek.

  2. ranger

    Mióta Darth Veder mellékszereplő ítéletvégrehajtóból marketinges rémálommá lépett elő nagy keletje van az ilyen badass figuráknak a showbiznicben. Szerintem rohadtul kontraproduktív a dolog. Az álomgyárban dolgozóknak vetniük kellene egy pillantást a korábbi alkotások főgonoszaira (Zorro sorozat, Flash Gordon,Rogers százados a XXV. században, etc.), hogy lássák szakmailag hogy illik kezelni a témakört. Különben hamar azon kaphatják magukat, hogy egy komplett rohamosztaggal a hátsójukban masíroznak találkozókon, előre megírt, ismerős riporter álltal feltett kérdésekre, bemagolt válaszokat adagolva. Miközben a jelenlévők egy jelentős hányada utálja őket azért, amit kedvenc lázadós meséikkel műveletlenkedtek.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük