Mozi

Jesse Eisenber lesz Lex Luthor, Jeremy Irons pedig Alfred


Warner Bros. jelentette, kik lesznek a Batman Vs. Superman következő szereplői. Batman hű társát, Alfred Pennyworth-t fogja alakítani Jeremy Irons, míg Superman legfőbb ellenségét, Lex LuthorJesse Eisenberg játszhatja el.

Zack Snyder rendező elmondása szerint Lex Luthor az egyik leghírhedtebb főgonosz, akinek története egészen 1940-ig nyúlik vissza, és aki több, mint egy sztereotip ellenség. Bonyolult és kifinomult karakter, akinek intellektusa, gazdasága és prominens helyzete lehetővé teszi, hogy azon kevés halandó egyike legyen, aki szembe tud szállni Superman-nel. Jesse Eisenberg szerepeltetése pedig lehetővé teszi, hogy egy érdekes dinamikát hozzanak össze, és a karaktert új, váratlan irányokba vigyék tovább.

Eisenberg manapság lett viszonylag ismertebb színész, 2010-ben a Social Network-ben láthattuk, mint Mark Zuckerberg-et, a Facebook alapítóját, illetve tavaly a Now You See Me-ben, mint egy ügyes szemfényvesztőt.

Alfred legalább olyan fontos szereplője a DC univerzumának, mint maga Batman – “Bruce Wayne legmegbízhatóbb barátja, szövetségese és mentora, egy nemes őrző és egy apafigura. […] Megtisztelő, hogy egy olyan tapasztalt és tehetséges színész, mint Jeremy Irons elvállalt egy ilyen fontos szerepet…” – jelentette ki Zack Snyder.

Ti mit gondoltok, jó választásnak fognak bizonyulni?


38 hozzászólás on Jesse Eisenber lesz Lex Luthor, Jeremy Irons pedig Alfred

  1. Gerzson

    Annak idején Heath Ledger említésétől epét hánytam. Azóta inkább csöndben vagyok és megvárom a végeredményt. 😀

  2. Lenne még pár ötletem: Michael Cera mint Robin, James Franco mint Joker, Jonah Hill mint Pingvin, Seth Rogen mint Bane, Jim Carrey mint Gordon felügyelő…

  3. Szerintem csak kitűnő választás, Jesse-t jól megdolgozzák majd hogy ember formája legyen, de ha megválnak a bongyorka frizurától igencsak karakteres pszichopata zseni feje van így is, nem még ha kap némi izmot is magára 😉 Ez szerintem áthidalja a kor különbséget is, érzékelni sem fogjuk, az a kérdés hogy képes e lesz hozni egy Gene Hackmant vagy egy Michael Rosenbaumot esetleg a Kevin Spacey féle szintet… Vagy kapunk egy egészen új Lex Luthort aki már az új korszakos superheromovie filmekre van szabva teljesen. Kiderül.
    Az öreg Irons pedig született Alfred.

Comments are closed.