Képregényfilmek

Jaimie Alexander lesz Wonder Woman?


Ha így elsőre nem ugrana be, Jaimie AlexanderThor és a Thor: The Dark World egyik szereplője, aki Lady Sif-et, az asgardi trónörökös egyik hű társát játssza. A 29 éves színésznő azonban a hírek szerint lehet, hogy komolyabb szerepet is kaphat a konkurens Warner Bros. / DC berkeiben, és megkaphatja saját képregényfilmjét – a Wonder Woman-t!

Jelenleg is zajlik a Stan Lee’s Comikaze Expo, a los angelesi képregénytalálkozó, ahol Jamie Alexander is a meghívott színészvendégek között van. Egy rajongói kérdésre elmondta, hogy szerinte Ben Affleck abszolút a megfelelő választás volt arra a Batman karakterre, akit majd megismerhetünk a Superman vs Batman-ben. “Nagyjából ismerem annak a filmnek a történetét” – bökte ki a színésznő, aki pár kérdéssel korábban elismerte, hogy “mindkét céggel” tárgyalt nemrégiben – értve ezalatt a DC-t és a Marvel-t is.

Még szeptemberben kezdett szereplőválogatásba a Warner, a casting ügynökségeknek küldött felhívásukban pedig olyan 20-as éveik végén járó, jó fizikumú, magas színésznőket kerestek, amely leírásnak Jaimie Alexander 100%-ban meg is felel. Az internet népe már akkor azt találgatta, hogy akkor végre Wonder Woman mozifilm jön-e, és ezek a nyilatkozatok csak felerősítik a találgatásokat. Ahogy az is, hogy a hírek szerint a színésznő nagy Wonder Woman rajongó, és korábban már kifejezte, hogy reménykedik egy modern feldolgozásban.

Hogy viszontlátjuk-e őt Henry Cavill és Ben Affleck oldalán, mint Wonder Woman-t, azt egyelőre nem tudhatjuk biztosan. Ami viszont biztos, hogy Lady Sif-ként egy harmadik Thor filmben is számítanak rá. Addig is, a Thor: The Dark World-ben láthatjuk őt újra.

A második Thor film is vetítésre kerül számtalan egyéb program mellett november 17-én, a HungaroConon – gyere el és nézd meg velünk az új Marvel filmet!
Bővebb infó: http://www.hungarocon.hu


34 hozzászólás on Jaimie Alexander lesz Wonder Woman?

  1. I just want to say I am newbie to blogging and site-building and absolutely savored your blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You certainly have amazing posts. Thank you for sharing your website.

Comments are closed.