Sci-Fi Filmek

Hol van Wall-E?


Nem is annyira egyszerű megválaszolni ezt a kérdést – az alábbi képen a sci-fi történelem gyakorlatilag minden lényegesebb robotja megtalálható… és valahol ott kell lennie Wall-E-nek is!

(Kattints a képre a teljes méretért!)


35 hozzászólás on Hol van Wall-E?

 1. nekem is megvan 🙂
  azon kívűl:
  Wall-e Barátnője, 3-CPO, Benji-ből a kis ufo, Jetson családból a házvezető nő robot, R2D2, Tom & Jerryből egy robot macska, Rocky 4.ből Pouli Robotja, Én a robot-ból az egyik a sok közül, Csillagközi Rombolóból 2 féle Cylon 🙂 Ürgólyhokból 3 CPO női változata :)ÓZ-ból a bádog ember. MATRIX-ból egy őrszem,

 2. + az eddigiekhez: Bad Robot logó robot, Robot Chickenből a mosógéptoszó-robot, Metropolis, Kincses bolygó, Flubber, A. I., Doctor Who x2, sok Futurama, Android logó, Forbidden Planet, THX 1138, Robots, Portal 2, Silent Running (Huey, Dewey, and Louie), Terminátor, Rövidzárlat (Johnny-5), Power Rangers…

  Így gyors átfutásra.

 3. + A Fekete lyuk-ból is ha minden igaz legalább két robot, Star Wars-ból a kis akkumulátorrobot (A gurulós, amire Csubi ráordított a Halálcsillagon..), illetve az 1. részből harci robot, a Wall-E-ből kettejükön kívül is van robot a képen, K9 több sorozatból is jöhetett (Doctor Who, Sarah Jane kalandjai, K9, meg asszem van még egy rajzfilmsorozat is amiben szerepel), + még egy Marvin, a Galaxis Útikalauz sorozat változatából (bal szélen, a zöld fejű, szétálló fülű robot mellett)

 4. Azért egész jól összeszedték minden korból. Ott van az ősök őse, robot-Maria a Metropolisból, cylonból és cybermanből több évjárat is, Red Dwarfból az android, én mintha a borg királynőt is felismerni vélném a 200 éves ember mellett 🙂 Moffit a klasszikus Battlestar Galacticából, és Rover a Planet 51-ból. Marvinból is mindkettő képviselteti magát 😀

 5. kertesz100

  …És a robot macska, az “Uraim megöltem Einsteint”-ből, persze ez butaság tőlem, mert akik gyűjtötték rajzolták, régi jó cseh sf-eket nem is néztek!

 6. Dzsejt

  Eva egyből meglett, Wall-E pár pillanattal később. De még a kis polírozó robot is ott van. 🙂 Jó kis gyűjtemény, de hol van Data? 😀 Külön díjazom, hogy a Portal 2-ből is van ott robot.

 7. maros

  És amit eddig még senki nem említett: Bubo, a robot-bagoly a Titánok harcából. 🙂 + még egy: a “Big Boy and Rusty” (azt hiszem Rusty a kölyökrobot néven futott az rtl klub-on) című sorozatból Big Boy (Melák). Dehát ő sem robot igazából, ember irányította. Akkor már Rusty inkább elfért volna itt.

 8. Egy tachikoma 😀 (Ghost in the Shell Stand Alone Complex)
  Ami még nem volt (asszem): a robot a Hármas számú űrbázisból (Saturn 3), aztán ha minden igaz a Logan futása jégrobotja, az A. I. egyik robotja, aztán Johnny 5, meg az a narancssárga robot ott jobb szélen valami Transformer lehet, az ott egy autobot jel a mellkasán?
  És itt van a Ro-Man is 😀

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük