Mozi

Henry Cavill lesz az új Superman


Zack Snyder rendező, és Christopher Nolan producer megtalálták a jelöltjüket az új Superman film főszerepére, ő pedig nem más, mint a brit színész, Henry Cavill, aki talán a Tudors című Showtime sorozatból lehet ismerős. Mindez hivatalos, a Warner Bros. és a Legendary Pictures közös sajtóközleményben erősítette meg mindezt.

Cavill több esélyes jelöltet is maga mögé utasított, így például Joe Manganiello-t a True Bloodból, Armie Hammert a The Social Networkből és Jon Hamm-ot a Mad Menből. Érdekesség, hogy Cavill a korábbi film, a Superman Returns címszerepére is esélyes volt annak idején, McG és Brett Ratner már kinézték őt a szerepre – de végül Bryan Singer foglalta el a rendezői széket, ő pedig Brandon Routh-t választotta.

Érdekesség, hogy Cavill annak idején esélyes volt az új James Bond főszerepére is, illetve részt vett a Batman: Begins meghallgatásán is – most végre azért eljátszhatja Supermant. Idén még az Immortals című filmben láthatjuk Tézeusz szerepében.

Az új Superman filmet 2012 decemberére várhatjuk.


27 hozzászólás on Henry Cavill lesz az új Superman

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!|

Comments are closed.