SF hírek

Harrison Ford súlyos repülőgépbalesetet szenvedett


Amerikai hírforrások szerint egy golfpályára zuhant egy kisrepülőgép a santa monicai repülőtér közelében – a pilótája pedig nem más, mint Harrison Ford. A népszerű színész túlélte a balesetet, de kritikus állapotban van.

Ford egyébként tapasztalt pilóta, de nem ez volt az első balesete. Most egy klasszikus, második világháborús, kétüléses tanulógépet vezetett – utasa nem volt, a balesetben csak ő sérült meg.

A beszámolók szerint saját lábán hagyta el a roncsokat, de a golfpálya egyik munkatársa szerint tiszta vér volt az arca. Az NBC Los Angeles információi szerint valószínűleg akár többszörös csonttörései is lehetnek. A gépet állítólag elég gyakran lehetett látni a környéken, most viszont úgy tűnik, hogy rögtön a felszállást követően történt valami, ami a becsapódáshoz vezetett.

Harrison Ford legutóbb a Star Wars legújabb epizódjának forgatása során sérült meg komolyabban, a lábadozása több hétig is eltartott.

A legújabb hírek szerint a színész állapota stabil. “Elképesztően erős ember” – nyugtatta a rajongókat Ben Ford, a színész fia egy Twitter üzenetben a kórházból. A los angelesi tűzoltóság szerint Harrison Ford közepes traumát szenvedett, miután a repülőgépe letarolt egy fát, és nagy sebességgel a földnek csapódott. A tűzoltók szerint nagy szerencséje volt, hogy túlélte.


Comments are closed.