Star Wars

Harrison Ford két új Indiana Jones filmért cserébe játssza el Han Solot?


Bár leginkább az új Star Wars filmekről szólnak a hírek, érdemes észben tartani, hogy a Disney bizony bezsákolta az Indiana Jones sorozat jogait is, amikor megvette a Lucasfilmet.

Market Saw értesülései szerint készülhet még két újabb Indy mozifilm, már csak azért is, mert ez a feltétele annak, hogy Harrison Ford újra elvállalja Han Solo szerepét az új trilógiában.

Éppen ezért nem jelentették be még sem hivatalosan, sem informálisan, hogy a színész tényleg visszatér az Episode VII-re – a tárgyalások még ugyanis folynak a Market Saw forrásai szerint. A sztoriról és a lehetséges további szereplőkről értelemszerűen nincs még semmi hír, és ezt a pletykát is érdemes fenntartással kezelni.


16 hozzászólás on Harrison Ford két új Indiana Jones filmért cserébe játssza el Han Solot?

  1. Miért, még nem tették eléggé tönkre mindkét sorozatot? (Nem mintha az ő hibája lenne, de a legutóbbi IJ után azért ez nem tűnik jó döntésnek.)

  2. Ha a Shia Büfi gyerek nem kap szerepet, akkor jöhetnek. Fordnak teljesen igaza van, hülyeség lenne éppen a mélyponton abbahagyni az IJ sorozatot.

  3. Lenne még ebben fantázia… csak el kell felejteni az utolsó részt, és írni egy egyszerű de jó forgatókönyvet. Csak félek hogy olyat már nem tudnak holivúdban…

  4. Han Solo

    Én és Csubakka természetesen ott leszünk a VII. epizódban. Mivel az Új Köztársaságtól nem kaptunk rendes gázsit a galaxis megmentéséért, megint felcsaptunk fűszer csempésznek. Az öreglány fedélzete így újra bűzlik a mariskától. Csak Leia meg ne tudja, hogy nem a felkelő tábornokok nyugdíjas otthonában ücsörgök a hintaszékben…!

  5. Nagyon szerettem, ahogy Indyt és Solot alakította, mindkét karakter gyerekkorom nagy hőse. Viszont Ford bácsi már öreg mindkét szerephez, egy tehetséges fiatal színésznek jobban örülnék.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük