Sci-Fi Filmek

Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill is szerepelhet a Star Wars VII-ben


Legalábbis az Entertainment Weekly információi szerint komoly esély van arra, hogy a klasszikus Star Wars trilógia eredeti főszereplői visszatérjenek az új trilógiában – persze immáron csak apróbb epizódszerepekben.

Harmincöt esztendős volt Harrison Ford, amikor feltűnt a zsivány űrcsempész, Han Solo szerepében – mostanra már túl van a 70. életévén a színész. Az EW belsős forrásai szerint Ford hajlandó lenne ismét eljátszani Han karakterét – és hozzá hasonlóan Fisher és Hamill is nyitottnak mutatkoznak egy rövidebb szerepre a 2015-re tervezett új Star Wars filmben. A magazin megjegyzi, hogy “ne lepődjünk meg, ha a szerződés egy kötelező haláljelenetet” írna elő Han Solo számára.

A Jedi visszatér forgatásakor Ford szerette volna, ha a film végén megölik Solot, de – mint egy interjúban fogalmazott – Lucas szerint nem lett volna jövője a halott Han Solo figuráknak. Mindenesetre akkoriban a Solo-babák voltak a legkelendőbb Star Wars játékok – nyilván, ha a Disney rá tudja venni Fordot az újabb szereplésre, akkor 2015-ben is el lehet majd belőlük adni egy jó adaggal.

A megállapodás alap feltétele azonban egy jó rendező és egy jó forgatókönyv – ám ezekről egyelőre korai lenne beszélni. Ettől függetlenül a Collider.com egy nevet már megszellőztetett – ám ők is aláhúzzák, hogy egyelőre korai lenne készpénznek venni a hírt. Mindenesetre az ő forrásaik Matthew Vaughn-t említik, mint a rendezői szék várományosát. Ő rendezte a Kick-Ass, a Neil Gaiman regényéből készült Csillagpor filmeket, valamint az X-Men: First Classt is. A Collider forrásai szerint pontosan emiatt a lehetőség miatt nem Vaughn rendezi az X-Men eredettörténet második részét.

Amennyiben bárki is szerepel majd az eredeti Star Wars filmek gárdájából, az nyilván kisebb szerep lesz – leginkább a 2009-es Star Trek film juthat eszünkbe, ahogy Leonard Nimoy adta át a stafétát az új gárdának…


34 hozzászólás on Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill is szerepelhet a Star Wars VII-ben

  1. Zak

    Ha tényleg olyan okosan jelenítik meg a régi figurákat, mint Mr. Spock szerepe volt, az csak emelni fogja a film szinvonalát.

  2. ranger

    A Kiterjesztett Univerzum lelkes gyűjtőjeként már nagyon megszoktam Solo tábornokort a Mon Remonda fedélzetén, Luke-ot az Akadémia, Leiát pedig a Szenátus élén. Furcsa lenne őket más szerepkörben viszontlátni. Ha pedig halniuk kell, remélhetőleg több súlya lesz az áldozatuknak, mint Trip halálának az Enterprise fináléban.

Comments are closed.