TV

Egy évet kell várni a Peter Capaldi-féle Doktorra


Doctor Who karácsonyi kiadásában látjuk utoljára Matt Smith-t a Doktor szerepében – az epizód végén minden idők legnépszerűbb időutazója annak rendje és módja szerint regenerálódik, hogy egy új testben, új személyiséggel térjen vissza. Ekkor fogjuk látni először Peter Capaldi-t, mint az új Doktort – ám utána sokat kell várni arra, hogy újból feltűnjön.

Nagy valószínűséggel 2014. őszén indul a vadiúj Doktor Who szezon – legalábbis a Guardian “Media 100” toplistájának információi szerint. A 87. legbefolyásosabb médiaszemélyiségnek rangsorolt Steven Moffat profilja mellett ugyanis azt írják, hogy bár a Doctor Who nem annyira erős, mint az Eccleston-Tennant érában volt, az Egyesült Államokban a BBC America csatornának köszönhetően egyre jelentősebb nézőtábort tudhat magáénak. Őszig nem fog visszatérni – írják a sorozatról – ez rengeteg időt ad a feltöltődésre. És mi lenne annál jobb, mint hogy ezt egy új Doktorral teszik meg?

 


36 hozzászólás on Egy évet kell várni a Peter Capaldi-féle Doktorra

  1. Haladhatnának egy kicsit azért… Túléltünk egy évet, amikor 4 kemény résszel kiszúrták a szemünket. Túléltünk egy évadot, amikor az egészből csak a fele volt érdekes. Mostmár alkothatnának valamit tényleg! És tessék végre kicsit jobban megpörgetni a dolgot! Több epizódot akarok, és legyen újra húsvéti különkiadás is!

Comments are closed.