SF hírek

E-képregény: holnap nyit a Dark Horse Digital


Miközben rendkívül gyakran téma nálunk az e-könyv és annak jövője, azért érdemes megemlíteni a képregények kapcsán zajló átalakulásokat is. Most a Dark Horse Comics az, amelyik belép a digitális korszakba – egészen pontosan holnap, április 27-én indul a Dark Horse Digital. Természetesen ingyen képregényekkel is csalogatják a rajongókat.

Josh Whedon Fray című képregénysorozatának első füzete, egy Hellboy képregény és még sok más nyalánkság kerül bele az első ingyenes eresztésbe, illetve a Mass Effect Redemption első darabja is elérhető lesz holnaptól a Dark Horse kínálatában. Első körben egy iPhone/iPad applikációval jönnek ki, de ígéretük szerint nemsokára Androidos telefonokra és tabletekre is elérhető lesz egy hasonló app. Akinek pedig nincs se okostelefonja, se tabletje, annak sem kell elkeserednie: bármilyen frissebb böngészőből is lapozgathatóak lesznek ezek a virtuális képregények.

A Dark Horse Digital indulása után több száz képregényük lesz megvásárolható digitális formában, így a Mass Effect, Serenity, Hellboy és még sok egyéb sorozatuk is.

Feliratkozni a hírlevelükre ITT lehet – a feliratkozók számától tették függővé az ingyenes címeik mennyiségét, de a kitűzött célt már úgy tűnik, el is érték.

Neked melyik a kedvenc Dark Horse képregényed?


8 hozzászólás on E-képregény: holnap nyit a Dark Horse Digital

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük