TV

Doctor Who Blu-ray – díszdobozos kiadás


Ütős kis Doctor Who blu-ray csomag jelenik meg november 5-én az Egyesült Államokban – az Amazonon “mindössze” 315 dollártól rendelhető elő. A 28 lemezes csomag egyébként nagyon ütős darab, a Christopher Eccleston által játszott kilencedik Doktortól a David Tennant-féle tizedik Doktoron át a Matt Smith alakította tizenegyedik Doktor kalandjaiig mindent tartalmaz.

Ez hét évadnyi tömény Doctor Who-t jelent, beleértve a David Tennant Special és a karácsonyi különkiadásokat is. Plusz a csomagban találhatunk még egy igazi szónikus csavarhúzót is, amivel az ajtókat nem biztos, hogy ki tudjuk nyitni, de legalább a tévénket távirányíthatjuk vele. Lesz még benne három art kártya, valamint egy exkluzív képregény is.

doctor-who-blu-ray-02

És természetesen rengeteg bónusz anyag, audiókommentá, behind the scenes videók, törölt jelenetek és minden egyéb, ami megszokott egy rendes blu-ray kiadás esetében.

A 314 dollár 99 cent elsőre elég húzósnak hangzik, de egyébként így is olcsóbb, mintha külön-külön vennénk meg a szezonokat.

Rendeld meg az Amazon.com oldalán: Doctor Who: Series 1-7 Limited Edition Blu-ray Giftset


Comments are closed.