SF hírek

4 hozzászólás on David Nykl és Rick Worthy Budapesten

 1. A műsor kicsit szétszórt/szervezetlen volt, de ezt leszámítva összességében megérte elmenni! A két színész nagyot alakított, jó volt a hangulat, tetszett a szabad párbeszéd!
  @Marcello: ezeket a trükköket már a Discovery-n is megmutatták… (a titkot) kár 🙁
  @Freevo: ha kicsit kevesebb idegen szót használnál (a legtöbbnek egyértelmű magyar megfelelője van ám)…
  @Bruti: adta magát 😀 durva, az ő szavaival “csúnyán” jó volt ( = könnyesre röhögtem magam)
  @Dobay: érdekes és reális szemlélet, van igazság alapja
  @tolmács #1: most nem volt az igazi
  @tolmács #2: jófej, irigylésre méltó tudással, a hülyeségben is maximálisan benne volt
  A Mellékhatás c. könyvet hazaúton (Bp->Bcs) félig kiolvastam.
  Köszi, a következőre is megyek!

 2. H. Zoltán

  A találkozó tetszett nagyon jó volt, most voltam először ilyen találkozón. Egy kicsit én is úgy érzem hogy szétszórt volt és legnagyobb probléma a szünettel volt, inkább lett volna egy hosszabb szünet hogy mindenki rendesen megtudjon ebédelni és a folytatás utána következett volna. A két színész nagyon jó volt, jó hangulatot csináltak, a tolmácsok előtt meg le a kalappal szuperek voltak. Köszönöm az ajándékot érdekes könyvek, bár igaz hogy én Sci-fi -t csak nézzek és soha nem olvasok kizárólag olyan könyveket olvasok ami ezoterika és ami az élettel kapcsolatos. A sci-fi az álmunkban és képzeletünkbe éljen, az életben meg éljünk a valóságban. Már várom következő rendezvényt, eltudnánk képzelni újabb Stargate sztárokat vagy a most futó Primeval – őslények kalandoraiból egy színészt.

 3. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük