Sci-Fi Filmek

Csak egy Independence Day folytatás lesz, de az Will Smith-el?


Úgy tűnik, Roland Emmerich hónapról-hónapra mást és mást nyilatkozik a különböző helyeken az Independence Day-el kapcsolatban. Az eredeti tervek szerint két filmben csinálta volna meg folytatást, és abban nem szerepelt volna Will Smith.

Most azonban úgy tűnik, hogy a rendező úgy döntött: egy darab folytatás fog készülni. Mint a The Playlist-nek elmondta, “napi csaták” vannak a projecttel kapcsolatban, legyen szó a büdzséről, a színészekről vagy épp az ütemezésről, de “jónak néz ki” az ügy. Nem akar négy évet tölteni az életéből az Independence Day-el, “ez egy mozifilm az idegenekről, és én nem akarok egy idegenné válni” – jegyezte meg.

A stábról már tudjuk, hogy Bill Pullman és Jeff Goldblum visszatérnek; a pletykák azt sejtetik, hogy az eredeti film Dylan-je (a Will Smith által játszott Hiller kapitány barátnőjének gyereke) is komoly szerepet játszana a folytatásban, és egyesek tudni vélik, hogy Michael B. Jordan játszhatja. A nagy kérdés azonban továbbra is Will Smith visszatérése. Korábban kategorikus nem lett volna a válasz, és az elmúlt hónapokban változott talánra.

Mint kiderült, a forgatókönyvnek két verziója van: az egyikben szerepel Smith karaktere, az a Steven Hiller kapitány, aki sikeresen végigrugdalt a sivatagon egy elfogott idegent – a másikból pedig teljesen hiányzik. A forgatókönyvet a White House Down írója, Jamie Vanderbilt jegyzi – mindkettőt.

Ha bejönnek Emmerich tervei, akkor 2015. július 3-án meglátjuk, melyik verzió került forgatásra – de a korábbi hírek alapján az is elképzelhető, hogy egy évet csúszik a project.


28 hozzászólás on Csak egy Independence Day folytatás lesz, de az Will Smith-el?

Comments are closed.