Mozi - TV

36 hozzászólás on Buffy, a vámpírok réme reboot?

 1. Egyedül annak lenne értelme, ha a kezdeteket, vagyis kb. a mozifilm sztoriját összehangolnák a sorozattal. Annak viszont önmagában sok értelme nincs, mert a sorozatból nagyjából kiderültek az előzmények. De ha kihagyják belőle Whedont, ugyanolyan katasztrófa lesz, mint első menetben.

 2. Mert ismerve az eredeti Buffy mozifilmet, valamint aztán hogy milyen frankó tévésorozatot csinált Whedon, a koncepció önmagában szívlapátot érdemel.

 3. Nekem lenne egy forradalmi ötletem: rimékeljük a 24-et, ribútoljuk a Dr. House-t, és csináljunk egy rimék-ribútot az új V-ből. Komolyan, mi értelme újraértelmezni, újra feldolgozni olyan filmeket/sorozatokat, amik fiatalabbak, mint én. Egy olyan, melyet egy-két generációval előttem csináltak meg, az oké, arra ráfér(?), ha meg akarják kedveltetni az ifjakkal. De olyan, ami ilyen fiatal, értelmetlenség, hiszen még mindig megállják a helyüket.

 4. sheenard

  Nézd csak! Dzséjt kezdi érezni a vállára nehezedő kor súlyát 🙂

  Minél öregebb leszel, annál több olyan film lesz, amit remake-elnek vagy előzménytrilógiát készítenek hozzá 🙂

  Merras: értem én, hogy szerinted nem LESZ jó, de miért KÍVÁNOD ezt nekik??? Ha már belevágnak, én azt kívánnám, hogy legyen mindennél jobb… (És Whedonon túl is van élet) 🙂

 5. Ha a Buffy-ból levesszük mindazt, ami whedonos (nyelvezet, humor, sztori, zene), mi marad? A Buffy mozifim is pocsék lett, miután Whedont kifúrták…

 6. Hehe, ez igaz. De ahogy a helyzet áll, lassan az előzménytrilógiákat kell remake-lni, és a remake-eknek előzménytrilógiát csinálni, mert ha így folytatódik, előzményekkel, feldolgozásokkal, újragondolásokkal leszünk tele.

 7. @sheenard, csak hogy érthető legyen, az eredeti Buffy mozifilm, amit Whedon kifúrásával csináltak, az nem igazán értékelhető. Whedon aztán csinált a Buffyból egy nagyon jó tévésorozatot.

  Most az a gárda, amelyik megcsinálta az eredeti, értékelhetetlen alkotást, az újra akarja kezdeni, lehetőleg kihagyva minden olyan Buffy-s elemet, ami 10 pontossá tette a sorozatot.

  A másik hasfájásom, hogy a stáb, akivel a sorozatot csinálták, az simán összerántható lenne egy-két direct-to-dvd filmre, vagy akár spinoffra, vagy bármi egyébre, ami folytatja és bővíti a Buffyverzumot. Nincs olyan para a Buffy esetében, mint pl. a Star Treknél volt, hogy leolvadt/elpártolt volna a rajongói réteg, félresiklottak volna sorozatok, vagy bármi egyéb. Nem olyan, mint a Batman, ahol nézhetetlen filmek során eljutottunk oda, hogy ide reboot kell.

Comments are closed.