TV

Bryan Fuller Star Trek tévésorozatot szeretne


Bár úgy tűnik, hogy a közeljövőben semmiképp sem fog új Star Trek tévésorozat készülni, azért elég sokan ötletelnek a témában. Michael Dorn például egy Worf főszereplésével készítendő sorozatot próbál lelkesen eladni, de ennek a magunk részéről nem adunk túl sok esélyt. Bryan Fuller egyelőre nem próbál eladni semmit, de azért ötletel – ő a J.J. Abrams-féle univerzumban gondolkodik a TNG-DS9-Voyager korszakában játszódó folytatáson.

Bryan Fuller kedvenc Trek sorozata a Deep Space Nine, amihez két epizódot írt (Empok Nor, The Darkness and the Light), Voyagerhez pedig húsz epizód forgatókönyvét készítette el. Jelenleg a Hannibal tévésorozat fűződik a nevéhez – de mint a Crave Online-nak adott interjújából kiderül, a Trek továbbra is közel áll a szívéhez, nagyon szeretne egy új Trek sorozatot készíteni.

Nagyon izgalmasnak találja az Abrams-verse-t, ahogy sokan nevezik a 2009-ben bemutatott film univerzumát. Hogyan fejlődne ki ebből a világból a The Next Generation? – teszi fel a kérdést. Ugyanakkor a “Star Trek egy nagy univerzum és nagyon sok helyre el lehetne menni vele”. Mint mondja, van is egy nagyon konkrét elképzelése, hogy mit csinálna – de ezt csak akkor láthatjuk meg, ha megkapja a lehetőséget.

Ti mennyire látnátok szívesen egy, a reboot világában játszódó TNG-t, DS9-t vagy Voyagert?


12 hozzászólás on Bryan Fuller Star Trek tévésorozatot szeretne

  1. ranger

    Mivel Scotty feltalálta a csillagközi teleportációt, a TNG idején már nincs Csillagflotta. Picard archeológus lett. Riker már fiatalon elvette Deannat. Datat sose találták meg. Worf Khitomer romjai között rekedt. Wesley apja nem halt meg, ahogy Sisko felesége sem. A DS9 O’brien nélkül sosem jut el a féregjáratig, ami így Gul Dukat kezére kerül. Győz a Dominium, majd mindenkit asszimilál a Borg. Ennyit arról, hogy mit adott JJ és a Bad Robot a Trek univerzumhoz.

  2. Két szó a válasz: Köszi, nem! Bővebben: A Star Treket azért szeretjük, mert olyan amilyen. Ha átírjuk az egészet, akkor pont a lényeg vész el. Ha lehet akkor ne fosszanak meg az egyetlen igazán pozitív jövőképtől, amiben ha valaki keményen dolgozik és jó szándék vezérli, akkor boldogulhat és elérheti a céljait, bármilyen távoliak is legyenek! Az űr a legvégső határ….

  3. Miért kell alternatív idővonalazni? Tényleg ennyire gyenge a fantáziájuk ma már… csináljanak egy új sorozatot, új hajóval, stb, úgy, hogy illeszkedjen valamilyen ponton az eredeti történetekhez. Nem kell tönkretenni azt, ami egyszer már jó volt.

  4. Mondjuk Sisko előjöhetne a wormhole-ból, új hajót kapna, és elindulnának felfedezni a világűrt, akár vegyes TNG/DS9/VOY legénységgel…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük