Sci-Fi Filmek

Bruce Willis a Neurománc filmben?


A nap pletykája címre mindenképpen ez a hír pályázik: a szokásos “belsős források” szerint a William Gibson klasszikusából írt forgatókönyv ugyanis Bruce Willis kezében landolt.

Évek óta próbálják előkészíteni a Neurománc film forgatását. Peter Hoffman, a filmjogokkal bíró producer az idei American Film Marketen próbál elegendő pénzt összekalapozni a project beindításához, és állítólag két nevet is bedobott a reménybeli befektetőknek.

Lorenzo di Bonaventura a Transformers egyik producere volt, és elvileg ő is a stáb tagja lenne; Bruce Willis pedig a forgatókönyvet olvassa a hírek szerint – ez utóbbit a színész ügynöke is megerősítette.


34 hozzászólás on Bruce Willis a Neurománc filmben?

  1. Mindegy milyen szerepet játszik, ha benne van az azt jelenti lesz rá pénz, és nem lesz gagyi lehet… sajna annak idején Reeves még kispályás volt amikor a Johnny Mnemonic -ot forgatták….

  2. ranger

    Szerintem ez a Corben Dallas miután elvált Leelootól. A kancsal elnökkel és egy lebegő taxival fog vizespalackokat hatástalanítan az etyeki főtér szökőkútjában, ahol máris elkezdték átalakítani a jawa homokkúszókat mondovacsan topánkákká a projecthez. De semmi gond! A film végén Corben felhívja utcai telefonon az asszonyt, és találkoznak a Nabukondonozoron. Na ott lesz a Neo Romancer. Aztán ki ki megy maga dolgára. Bruce a Cobrák, Milla meg a zombieek után. Comprende?

Comments are closed.