Star Trek

#BringInRiker – Jonathan Frakes szívesen rendezné a Star Trek 3-at


Mióta kiderült, hogy mégsem Roberto Orci fogja rendezni a Star Trek 3-at, azóta a trekkerek egy része a #BringInRiker hashtag alatt kampányol a közösségi médiában, hogy Jonathan Frakes ugorjon be a helyére. A színész-rendező több napos hallgatás után most megszólalt az ügyben – és mint kiderült, nem csak nyitott lenne a lehetőségre, de kimondottan lelkesen ugorna bele a projectbe.

“Hashtag BringInRiker!” – üvöltötte be lelkesen FrakesKomo News Radio telefonos interjújába“Imádnám ezt a munkát” – ismerte el. Sőt, azt is elárulta, hogy már kapcsolatba is lépett a produceri teendőket ellátó J.J. Abrams-el, az ügynöke pedig a Paramount illetékeseit kereste meg azzal, hogy szívesen elvállalná a filmet. “Azt mondom, szégyentelenül, hogy nagyszerű lennék benne, és imádnám csinálni” – mondta nagyon lelkesen.

Jonathan FrakesFirst Contact és az Insurrection című Star Trek-filmeket dirigálta annak idején, valamint rengeteg epizódot is a különböző sorozatokban: ezeknek a többsége általában pozitív kritikákat kapott a rajongóktól is, a rendezést még olyan esetekben is jónak minősítették, amikor a forgatókönyvet ízekre szedték – lásd az Insurrectiont.

 


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük