TV

Bordán Lili is szerepel a Battlestar Galactica: Blood & Chrome-ban?


Egyelőre még nem hivatalos, de a Sorozatjunkie információi szerint a magyar származású new york-i színésznő, Bordán Lili is szerepelhet a Battlestar Galactica előzmény, a Blood & Chrome pilotjában. (Az IMDB-n mindenesetre már szerepel a neve a stáblistán.) Ha minden igaz, ő alakíthatja Dr. Beka Kelly-t, akinek különösen fontos szerepe lesz a fiatal Bill Adama sorsának alakulásában.

David Eick, a sorozat producerének elmondása szerint Beka lesz az egyik legfontosabb szereplője a pilot epizódnak, aki egy titokzatos, kiismerhetetlen szoftvertervező, és eléggé megkavarja a fiatal Adama életét. Beka nem az, akinek látszik, megkérdőjelezhető tervei pedig egy életveszélyes és zavaros küldetéshez vezetnek.

A készítők egy olyan erős, női karakterként képzelik el Bekát, amilyeneket a Battlestar Galactica-ban és a Caprica-ban is láthattunk már.

Bordán Lili New Yorkban született, édesanyja Bordán Irén a 70-es években volt Magyarországon kedvelt színésznő, amíg 1981-ben az Egyesült Államokba nem költözött. Sok kisebb szerepben láthattuk már, ebből láthatunk alant egy videócsokrot.


Bordán Lili Showreel
Uploaded by ferencv. – Full seasons and entire episodes online.


2 hozzászólás on Bordán Lili is szerepel a Battlestar Galactica: Blood & Chrome-ban?

  1. Nézni fogom!!!!!!! Ne csináld!!! Tízévesen SZERELMES VOLTAM Bordán Irénbe, de nagyon csúnyán!!!!
    Ez egy kurvajó hír!!!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük